Tisk
Kdo bude 6. semifinalistou soutěžě Dřevostavba roku 2013?

Kdo bude 6. semifinalistou soutěžě Dřevostavba roku 2013?

Dagmar Šimonová | Neděle, 12. leden 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Pokud jste ještě nehlasovali pro 6. semifinalistu soutěže časopisu Dřevo&Stavby, máte poslední šanci! Poslední semifinalista bude vyhlášen 15. ledna, od 16. do 31. ledna se pak na stránkách www.drevostavbaroku.cz bude hlasovat o absolutním vítězi celé soutěže, kterého vyhlásíme na veletrhu Dřevostavby 2014!



76557690Časopis DřevoStavby vyhlásil soutěž Dřevostavba roku 2013, ve které soutěží o titul domy na bázi dřeva - dřevostaveby prezentované v časopisu Dřevo&Stavby ve vydáních 1-6/2013 prostřednictvím rubriky „Pojďte dál" (tak zvaná redakční návštěva). Soutěž Dřevostavba roku je prezentována v časopisu Dřevo&Stavby a na webu www.drevoastavby.cz, přičemž hlasování probíhá výhradně prostřednictvím webu www.drevostavbaroku.cz.

Za Váš hlas budete odměněni!

7677Hlasujte pro Vašeho favorita na stránkách soutěže www.drevostavbaroku.cz a budete zařazeni do slosování o hodnotné ceny! Kromě hlavní ceny - studie rodinného domu od společnosti TFH dřevěné skeletové domy v hodnotě 40 000 Kč - můžete vyhrát například sprchový systém, závěsnou houpačku, výlet na Otavě, vstupenku do fitcentra, kolekci dřevěných hraček, předplatné všech našich titulů a spoustu dalších cen! Neváhejte tedy a hlasujte! Blížíme se do finále!

Vaše komentáře (4)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop