Tisk
Veletrh FOR PASIV již zítra!

Veletrh FOR PASIV již zítra!

Dagmar Čechová | Středa, 21. leden 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Komplexní návod, jak uspět při získání dotací, ale i pomoc s realizací stavby či rekonstrukcí úsporné budovy mohou získat návštěvníci veletrhu FOR PASIV v areálu PVA EXPO v Praze - Letňanech ve dnech 22.-24.1.2015.

FOR PASIV 05Expozice vystavovatelů doplní doprovodný program zahrnující kromě přednášek i rozsáhlé Poradenské centrum.

Na konkrétní dotazy bude zájemcům v průběhu tří dnů odpovídat více než 20 odborníků, především projektantů, architektů, specialistů na jednotlivé stavební procesy, ale také např. zástupci bankovních ústavů či Státního fondu životního prostředí, kteří poradí s financováním stavby a získáním dotace na pasivní dům z programu Nová zelená úsporám.

  • Ve čtvrtek 22. 1. nesmíte chybět ani minutu. Program konference je tento: Izolační základové konstrukce pro pasivní dům, Izolační materiály pro pasivní domy, Neprůvzdušnost obálky pasivního domu, Výplně okenních otvorů a technika předsazené montáže oken pro pasivní domy, Větrání a vytápění pasivních domů, Tepelná čerpadla jako zdroj tepla pro pasivní domy, Fotovoltaické systémy pro pasivní domy.
  • V pátek 23. 1. se dozvíte o Pasivním domě jako celku, o Zdroji tepla pro pasivní domy, o inteligentním řízení pro pasivní domy a o programu Nová zelená úsporám.
  • Sobotní (24. 1.)seminář Příběhy pasivních domů přinese pohled na pasivní domy očima jejich majitelů, architektů, projektantů a stavebních firem. Příběhy lidí a jejich pasivních domů, autentické dialogy a zkušenosti. V rámci semináře se dozvíte také aktuální možnosti dotačního titulu Nová zelená úsporám.

Vstupenku na tento veletrh od nás můžete získat ZDARMA. Jak? Přečtěte si...

 

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop