Tisk
Veletrh DŘEVOSTAVBY 2016 - největší expozice dřevostaveb a souvisejících technologií

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2016 - největší expozice dřevostaveb a souvisejících technologií

Redakce | Úterý, 01. prosinec 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Magazín Dřevo&Stavby je již tradičně hlavním mediálním partnerem největšího veletrhu o dřevostavbách, který, rovněž tradičně, proběhne v únoru na Výstavišti v Praze – Holešovicích.

Podporujeme dřevěné stavby a firmy, které se dřevem pracují. Většina vystavovatelů veletrhu Dřevostavby 2016 se zabývá výstavbou nízkoenergetických i pasivních dřevostaveb, projekční a architektonickou činností. Chybět nebudou ani firmy zabývající se výrobou a stavbou srubů a roubenek, či dodavatelé izolací a technologií pro dřevostavby. Na své si přijdou i zájemci o stroje, nástroje a nářadí pro zpracování, opracování a kvalitní práci se dřevem. Se všemi můžete na jediném místě osobně jednat.

Doprovodný program

V rámci doprovodného program veletrhu již tradičně získáte veškeré informace na aktuální témata v oblasti dřevostaveb a úspor energií. Přijďte se zeptat na vše, co vás v souvislosti s výstavbou dřevostavby zajímá. Stejně jako loni se můžete těšit na největší nesoutěžní přehlídku dřevěné architektury v Česku a na Slovensku – Salon dřevostaveb a jeho tradiční součást Mozaiku dřevostaveb. V rámci jejího programu uvidíte výběr toho nejlepšího, co v posledním roce v oblasti dřevěných staveb vzniklo. Doprovodný program obohatí i přednášky a ukázky v režii Asociace dodavatelů montovaných domů.

Souběžně s veletrhem DŘEVOSTAVBY proběhne 11. mezinárodní veletrh vytápění, klimatizace a úspor energií MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, KRBY, KAMNA A OBNOVITELNÉ ENERGIE a veletrh izolačních materiálů a opláštění budov IZOTERM.

Srdečně vás zveme k návštěvě souběhu veletrhů energeticky úsporného bydlení – jedinečné události v Praze na Výstavišti v Holešovicích ve dnech 4. – 7. 2. 2016.

Spoustu informací můžete získat zprostředkovaně, ovšem jen osobní návštěvou veletrhu DŘEVOSTAVBY zjistíte, jak se člověk skutečně cítí ve dřevostavbě. Přijďte se poradit, jak investovat chytře.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop