Tisk

Veletrh FOR ARCH 2016 nabídne velmi bohatý program

Redakce | Pondělí, 25. červenec 2016 |

Přidat na Seznam.cz

V pořadí již sedmadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH se uskuteční ve dnech 20. až 24. září na ploše areálu PVA EXPO PRAHA a vůbec poprvé nabídne ve svém programu různá denní témata. Během veletrhu se tak budou moci návštěvníci seznámit s problematikou kvality výrobků a materiálů, energetickou náročnosti budov a koncepcí větrání, podporou odborného vzdělávání ve stavebnictví, fenoménem „chytrý dům“ a se stavbou svépomocí, spolu se specifickými pracovními postupy.

Zároveň bude také k dispozici STAVEBNÍ PORADENSKÉ CENTRUM, v němž v rámci jednotlivých denních témat odborníci poradí, jak na věc. Dalším zajímavým bodem programu bude čtvrtý ročník dvoustranných obchodních jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS, v jehož průběhu budou podnikatelé, působící v oblastech konstrukčních a stavebních činností, automatizace pro průmysl i domácnosti a modernizace objektů, včetně rekonstrukce památek, získávat nové kontakty na evropském trhu a navazovat partnerství se zahraničními společnostmi.

Zájemci o návštěvu veletrhu FOR ARCH mohou navíc po vyplnění jednoduchého formuláře na stránce forarch.cz/sleva získat poukaz na vstupenku se slevou 20 procent.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop