Tisk
Dřevostavba roku 2016: <small>Vyberte svého favorita v posledním semifinálovém kole</small>

Dřevostavba roku 2016: Vyberte svého favorita v posledním semifinálovém kole

Michal Babor | Pátek, 02. prosinec 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Letošní soutěž Dřevostavba roku se pomalu chýlí ke svému závěru. V posledním vydání časopisu DŘEVO&stavby 6/2016 jsme vám představili další čtyři kandidáty na titul. Vyberte toho, který by měl být podle vás nominován do finálového kola soutěže, a dejte mu svůj hlas. Spolu s dalšími semifinalisty z minulých pěti letošních kol postoupí vítězná dřevostavba do závěrečného finálového hlasování.

Dřevostavba na klíč z prefabrikovaných panelů, moderní "kostka" z masivních dřevěných panelů, kombinace dřevostavby s cihelným blokem, rodinný dům zakousnutý do svahu - jakkoli jsou soutěžní domy v posledním kole soutěže Dřevostavba roku odlišné, jedno mají společné - v jejich konstrukci najdeme dřevo v různých podobách. Prohlédněte si všechny čtyři kandidáty a vyberte jednoho, kterému dáte svůj hlas.

Náš tip: Soutěžte také v kategorii Masivní dřevostavby!

Svůj hlas nemusíte odevzdat zadarmo! Pokud se před hlasováním zaregistrujete, můžete hrát o některou ze zajímavých cen. Zejména pokud se chystáte stavět dřevostavbu na klíč, mohla by se vám hodit poukázka na projekt dřevostavby (druhá poukázka je v kategorii sruby a roubenky), ale třeba i tepelné čerpadlo, obklady, termální koupací sud nebo třeba houpačka na terasu.

Pozor - hlasování probíhá tentokrát pouze do konce prosince 2016, aby mohlo v lednu 2017 začít finálové hlasování!

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop