Tisk

Známé odborné semináře ve Volyni na téma dřevostavby se konají 28. března a 29. března 2018

DAS | Pondělí, 19. březen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Vyšší odborná škola Volyně a Oblastní kancelář ČKAIT České Budějovice si vás dovolují pozvat na XXII.ročník mezinárodního odborného semináře na téma DŘEVOSTAVBY stavební systém budoucnost.

I v letošním roce mají všichni účastníci možnost navštívit souběžně pořádaný workshop. Ve čtvrtek dopoledne to bude workshop na téma „Stavebně-fyzikální problémy moderních dřevostaveb" ve spolupráci s UCEEB (Univerzitní centrum energeticky efektivních budov). Workshop probíhá souběžně se seminářem Dřevostavby v prostorech vzdělávacího centra v suterénu školy a je pro účastníky semináře Dřevostavby bezplatný.

V rámci semináře Dřevostavby bude rovněž představeno „Vzdělávací středisko (nadregionálního významu) pro zpracovatelský průmysl". V uvedeném prostoru je umístěna CNC technologie na výrobu dřevěných konstrukcí, krovů i celých dřevostaveb. Jsou připraveny ukázky použití CNC technologie v praxi.

KDE: areál VOŠ a SPŠ Volyně

KDY: středa 28.března 2018 a čtvrtek 29.března 2018

KDO: Na semináři budou přednášet odborníci z Kanady, Finska, Německa, Velké Británie, Rakouska, Slovenska, Švýcarska a České republiky. Simultánní překlad pro účastníky z ČR bude zajištěn.

PRO KOHO: Seminář je určen pro projektanty, architekty, investory, výrobce a širokou odbornou veřejnost a je zařazen mezi akreditované vzdělávací programy pro členy ČKAIT.


Tematické okruhy:
Dřevo, jeho vlastnosti a ochrana
Materiály a polotovary používané pro dřevostavby
Vícepodlažní dřevostavby
Rekonstrukce dřevěných staveb
Úspory energií, vytápění, ekologické aspekty
Požární ochrana při realizaci dřevostaveb


Formulář pro přihlášení online

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop