Den otevřených dřevostaveb 2020 - navštivte zdarma 50 domů po celé ČR otevřených veřejnosti

Den otevřených dřevostaveb 2020 - navštivte zdarma 50 domů po celé ČR otevřených veřejnosti

Jiří Kuthan | Úterý, 29. září 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Chystáte se stavět moderní dřevostavbu? Nebo zatím uvažujete o dřevostavbě, jako o svém budoucím bydlení? Vaše rozhodnutí může usnadnit akce Den otevřených dřevostaveb 2020, kterou pořádá Asociace montovaných domů v sobotu 10. 10. 2020. Členové ADMD opět zpřístupní své rozestavěné i dokončené dřevostavby, a to na různých místech České republiky. Přijďte se přesvědčit o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů...

Den otevřených dřevostaveb 2020 - 7. ročník

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD), která sdružuje renomované firmy realizující dřevostavby, vás zve na 7. ročník akce Den otevřených dřevostaveb, a to zdarma po celém území České republiky. Máte-li v plánu stavět například dřevostavbu na klíč, hledáte-li inspiraci, který typ domu by vám nejlépe vyhovoval, a chcete-li si vyzkoušet pocit příjemného bydlení v dřevostavbě, pak si tuto akci rozhodně nenechte ujít a do kalendáře si poznamenejte datum 10. 10. 2020.

ico-kalendar

Den otevřených dřevostaveb 2020 se koná v sobotu 10. 10. 2020 (10 - 17 hod.) zdarma po celé České republice.

den-otevrenych-drevostaveb-vzorove-domy

Nejen vzorové dřevostavby

K prohlédnutí budou nejen vzorové domy a dokončené dřevostavby, navštívit můžete také rozestavěné dřevostavby, nebo výrobní závody členů ADMD. Máte tak příležitost na vlastní oči vidět, kde a jak vyrábí své domy nejkvalitnější dodavatelé dřevostaveb, kterými jsou stavební firmy s certifikátem Dokument národní kvality, jenž garantuje vysokou kvalitu jejich staveb.

den-otevrenych-drevostaveb-rozestavene-domy

Otevřené dřevostavby - inspirace a důležité informace

Návštěvou otevřené stavby můžete od odborníků z realizačních firem na místě získat důležité informace a odpovědi na své otázky. Otevřené dřevostavby jsou také výborným zdrojem inspirace, pokud uvažujete, nebo jste se již rozhodli o bydlení v moderní dřevostavbě. Otevřený dům je v podstatě taková "dřevostavba na zkoušku".

Seznam otevřených dřevostaveb 2020

Kompletní seznam otevřených dřevostaveb je zveřejněn od 22. 9. 2020. Tento rok je možné navštívit 50 staveb po celé České republice.

mapa-cr-den-otevrenych-drevostaveb-ilustracni

Dárek od nás v každém domě!

drevoastavby-casopis-titulka-5-2020V každém z otevřených domů budou pro 3 návštěvníky připraveny poukazy na roční předplatné časopisu DŘEVO&stavby, největšího tištěného časopisu zaměřeného na dřevostavby v České republice, v hodnotě 570 Kč.

den-otevrenych-drevostaveb-2020-pozvanka

Akce probíhá za podpory členů ADMD.

Více informací na www.dendrevostaveb.cz, nebo facebookové události ADMD.

Jak proběhl Den otevřených dřevostaveb 2019?

admd-logo-300x150

DŘEVO&stavby mediálním partnerem akce

Jako tradiční mediální partner akce Den otevřených dřevostaveb, vás budeme informovat o novinkách a speciálních nabídkách s akcí spojených. Sledujte náš web, nebo Facebook.

den-otevrenych-drevostaveb-dokoncene-domy

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop