Již druhý ročník pořádané akce Kulatý stůl techniků posunul kvalitu dřevostaveb na vyšší úroveň

Již druhý ročník pořádané akce Kulatý stůl techniků posunul kvalitu dřevostaveb na vyšší úroveň

Redakce | Pátek, 11. září 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Dne 9. 9. 2020 se v Brně uskutečnil již 2. ročník akce "Kulatý stůl techniků". Šlo o událost, na které se společně sešlo téměř tři desítky projektantů, techniků i dalších odborníků z členských firem ADMD, kteří se odborně věnují plánování a přípravě kvalitních dřevostaveb.


Kvalita dřevostaveb se opět posunula na vyšší úroveň

Odborníci z členských firem Asociace dodavatelů montovaných domů se v již 2. ročníku konané akce "Kulatý stůl techniků" společně zabývali důležitými tématy týkající se dřevostaveb. Společně se tak projednávalo:

  • projektování dřevostaveb v návaznosti na stavební úřady,
  • komíny v dřevostavbách,
  • povrchové úpravy dřevostaveb.

Po úvodní přednášce zaměřující se na "Projektování dřevostaveb v návaznosti na stavební úřady", které se chopila odbornice na stavební právo, paní Ivana Nohová se u tří stolů následně rozpoutaly mezi účastníky diskuze, při kterých si odborníci vzájemně předávali své letité zkušenosti z oboru dřevostaveb. Nejen, že svým kolegům rozšířili obzory v oboru dřevostaveb, sami také získali přehled o tom, jak na problematiku dřevostaveb nahlíží i jiné firmy.

Kulatý stůl týkající se problematiky stavebního práva vedla výše zmíněná Ivana Nohová, II. viceprezidentka Profesní komory požární ochrany. Diskusi na téma "Komíny v dřevostavbách" moderovali Ing. Walter Sodomka st. a jeho syn, Ing. Walter Sodomka ml., z rodinné firmy Messy.

Téma "Povrchových úprav dřevostaveb" projednal kulatý stůl pod vedením Ing. Michala Šopíka, majitele společnosti Vesper Frames. V rámci tohoto kulatého stolu se formou přednášky a malé expozice prezentovali i dva partneři ADMD, a to společnost James Hardie Europe, generální partner ADMD, kterou zastoupil její technický ředitel, Dipl. Ing. Jaroslav Benák, a jako experta na fasádní systémy jsme přivítali společnost Sto a jejího technického ředitele Ing. Pavla Tomana.

ADMD-kulaty-stul-akce-prezentace-zkusenosti-v-oboru


DŘEVO&staby jako hlavní mediální partner a PROFIspeciál ZDARMA

Akci podpořil také mediální partner ADMD, vydavatelství PRO VOBIS, který každému z účastníků věnoval speciální vydání časopisu DŘEVO&stavby s názvem PROFIspeciál 2020/2021.


profispecial-2020-2021-200x238-tinified

Objednejte si PROFIspeciál 2020/2021 ZDARMA

Objednejte si krásně vonící výtisk zdarma, k objednávce se vám připočte pouze cena za poštovné a balné.

koupit časopis

 

Celodenní program akce s pestrým programem zaměřující se na kvalitní stavbu dřevostaveb připravila pro své členy, ve spolupráci s partnery, Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD), která si především klade za cíl, podporovat stavbu kvalitních dřevostaveb na českém trhu. Všem zúčastněným odborníkům z oboru dřevostaveb patří velké díky, právě tito lidé totiž posouvají obor dřevostaveb na ještě vyšší úroveň a zvyšují tak kvalitu a zájem o stavbu dřevostavby.

ADMD-kulaty-stul-diskuze

Foto: ADMD

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop