Souběh tradičních veletrhů FOR PASIV a FOR WOOD představí návštěvníkům své novinky už v dubnu 2021

Souběh tradičních veletrhů FOR PASIV a FOR WOOD představí návštěvníkům své novinky už v dubnu 2021

Redakce | Pondělí, 11. leden 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Souběh veletrhů FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM přivítá návštěvníky v PVA EXPO PRAHA mimořádně ve dnech 15. až 18. dubna 2021. Na výstavišti PVA EXPO PRAHA se představí firmy a produkty oboru nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb a dřevostaveb. K vidění budou trendy a nové technologie i v oblasti vytápění. Tento ročník premiérově doplní akce FOR GARDEN a FOR INTERIOR. Oficiálními vozy veletrhů FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM jsou automobily značky FORD.


Veletrh FOR PASIV a FOR WOOD 2021 se uskuteční v dubnu

Vzhledem ke koronavirové situaci v ČR a podpoře maximální bezpečnosti vystavovatelů a návštěvníků se tradiční veletržní souběh FOR PASIV 2021 z únorového termínu přesouvá do dnů 15. – 18. dubna 2021.

Na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA nebude jen přehlídka toho nejlepšího z oboru nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb, dřevostaveb a vytápění. „Pro návštěvníky připravujeme i Poradenské centrum, kde odborníci poskytnou bezplatné poradenství napříč obory. Program centra sestavíme s našimi odbornými partnery a věříme, že se opět stane hojně navštěvovaným, a především pro zájemce užitečným místem k získání odpovědí na jejich otázky a nových inspirací," řekla ředitelka obchodního týmu Kateřina Maštalířová.

Veletrh FOR PASIV 2021 je studnice informací nejen pro ty, kdo chtějí budovat nulovou, nízkoenergetickou nebo pasivní stavbu, ale i pro všechny návštěvníky plánující rekonstrukci stávajících domů. V rámci veletrhu FOR WOOD 2021 se představí firmy a produkty oboru dřevostaveb, technologické inovace nebo moderní materiál umožňující navrhovat náročné konstrukce a konstrukční prvky dřevěných domů.

FOR THERM 2021 nabídne sortiment z oblasti vytápění a poskytne klíčové informace o tom, jaké místo mají krby, kotle i kamna v dotačních titulech.

Novinkou blížícího se jarního ročníku bude také rozšíření stávajícího veletržního souběhu, kdy se k tradičnímu trojlístku FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM přidají veletrh zahradní architektury FOR GARDEN a veletrh nábytku FOR INTERIOR. Návštěvníci tak získají možnost vybírat si z kompletně obsažených oborů stavby a rekonstrukce, zahrad a nábytku.

Ročenka PASIVNÍ domy 2021 ZDARMA

Pro veletrh FOR PASIV + FOR WOOD 2021 a pro další velké stavební veletrhy v ČR jako každý rok speciálně vydáváme ročenku / speciál PASIVNÍ domy - ročenka o pasivních domech, principech jejich stavění, zkušenosti majitelů pasivních domů a výpovědi o tom, jak se v nich bydlí a žije.

rocenka-pasivni-domy-2021 kopieSpeciál PASIVNÍ domy 2021 můžete právě na veletrhu FOR PASIV + FOR WOOD 2021 získat zcela ZDARMA, a to na našem stánku nebo ve vstupních halách na veletrhu.

 

Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2021 ZDARMA

Bonusem, který jsme připravili pro všechny návštěvníky veletrhu FOR PASIV + FOR WOOD 2021 a hlavně pro všechny stavebníky, kteří se chystají stavět dřevostavbu je Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2021, který každý rok přináší:

  • ucelený přehled dodavatelů dřevostaveb na českém trhu,
  • typové projekty dřevostaveb na klíč,
  • realizace dřevostaveb na klíč,
  • vzorové dřevostavby.

Pokud hledáte projekty dřevostaveb na klíč a ověřené dodavatele, kteří vám postaví kvalitní dřevostavbu, pak se vám Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb bude hodit.

prehled-dodavatelu-a-projektu-drevostaveb-2021Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2021 bude k dostání ZDARMA na našem stánku nebo ve vstupních halách veletrhu FOR PASIV + FOR WOOD 2021.

 

Vstupenky zdarma na veletrh FOR PASIV + FOR WOOD 2021

Z pozice hlavního mediálního partnera veletrhů FOR PASIV 2021 a FOR WOOD 2021 pro vás máme na tyto veletrhy volné vstupenky ZDARMA. Pro jejich získání sledujte náš FB profil a webové stránky, kde vás budeme o volných vstupenkách průběžně informovat.

JIŽ BRZY, ZATÍM NEDOSTUPNÉ

FOR PASIV + FOR WOOD 2021 vstupenka ZDARMA ke stažení


Pro více informací o souběhu veletrhů FOR PASIV 2021 + FOR WOOD 2021 + FOR THERM 2021

Více informací o veletrhu FOR PASIV 2021

 

for-pasiv-logo-666x222

Více informací o veletrhu FOR WOOD 2021

for-wood-logo-666x222

Více informací o veletrhu FOR THERM 2021

logo-fortherm-666x222

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop