Tisk
Plzeňský PALIS má na kontě už 250. postavený dům!

Plzeňský PALIS má na kontě už 250. postavený dům!

Markéta Kristová | Středa, 03. březen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost PALIS Plzeň, která se řadí mezi kvalitní a ověřené dodavatele dřevostaveb v České republice, slaví obrovský úspěch! V portfoliu realizovaných staveb přibyl 250. postavený dům!


250. dům na kontě!

Rodinnou firmu PALIS založil v roce 1991 Ing. Jaromír Eisman. Ve svém prvopočátku se zaměřovala především na pořez surové kulatiny, v následujících letech rozšířila oblast výroby na plotové dílce, prvky zahradní architektury, dětská hřiště a později na zahradní chaty a dřevostavby.

Po dlouholetých zkušenostech a úspěšných realizacích se firma vypracovala do žebříčku TOP největších a ověřených dodavatelských firem v České republice. O kvalitách firmy PALIS svědčí také členství v Asociaci dodavatelů montovaných domů, kde společnost splnila náročné podmínky certifikace Dokumentu národní kvality.

A co na jubilejní číslo řekl sám jednatel společnosti Jaromír Eisman? „Tak je to už hezké číslo. Postavit 250 domů, to už je nějaký výkon, takže z toho máme samozřejmě radost, že je za námi ta práce vidět," řekl Ing. Jaromír Eisman pro deník.cz

„Tento náš jubilant je z pera architekta Jiřího Zábrana. Je hodně prosklený a je tam i hodně modřínového dřeva na fasádách i střeše. Podle mého názoru je to opravdu zajímavý dům. My se vždy snažíme splnit konkrétní přání a představy zákazníka. Někdo má opravdu velkou fantazii a chce, aby podle toho vypadalo i jeho bydlení. Samozřejmě máme také katalog s asi čtyřicítkou typových domů, ale velký zájem o individuální přístup," řekl jednatel firmy PALIS Ing. Jaromír Eisman pro deník.cz

PALIS-Plzen-250-dum-1

Foto: PALIS Plzeň spol. s.r.o.

moderni-dum-palis-detail

Foto: PALIS Plzeň spol. s.r.o.

moderni-dum-palis

Foto: PALIS Plzeň spol. s.r.o.


Realizované dřevostavby z redakčních návštěv od firmy PALIS Plzeň

V průběhu našich redakčních návštěv navštěvujeme moderní dřevostavby, které pak následně publikujeme ve formě článků do časopisu DŘEVO&stavby. Mezi tyto dřevostavby nepochybně patří i ty od společnosti PALIS. O tom, že jsou jejich dřevostavby moderní a kvalitně postavené, svědčí i reference spokojených majitelů dřevostaveb.

Své domy staví PALIS v nízkoenergetickém a pasivním standardu s difuzně otevřenými skladbami a výroba prefabrikovaných dílů probíhá v moderních halách s jeřábovou dráhou. A navíc, dům firma postaví na základě individuálních představ a požadavků investora.

chytry-dum-PALIS-uvodnidrevostavba-PALIS-PLZEN-uvodnidrevostavba-ve-stylu-provence-uvodni

 

drevostavba-ve-tvaru-kostky-uvodninavsteva-drevostavby-zamer-dotazeny-do-konce-palis-plzen-exterier-terasa-zahrada-kvetiny-tinifiednizkoenergeticka-bezbarierova-drevostavba-exterier-2

 

Přečtěte si všechny příběhy dřevostaveb od firmy PALIS Plzeň spol. s.r.o.→

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop