Projekt WOOD camp má za sebou první online přednášku a ta druhá se blíží!

Projekt WOOD camp má za sebou první online přednášku a ta druhá se blíží!

Komerční sdělení | Pátek, 09. duben 2021 |

Přidat na Seznam.cz

V dubnu ADMD odstartovala projekt WOOD camp obsahující sérii online seminářů ZDARMA pro odborníky z oboru stavebnictví. Zapojte se i Vy!


První úspěšný seminář projektu WOOD camp

První online seminář na téma Dřevo ve stavbách proběhl 6. 4. 2021 a více než padesáti účastníkům v něm bylo představeno dřevo, jako udržitelný stavební materiál budoucnosti, a jednotlivé konstrukce dřevostaveb. Záznam semináře je možné vidět na YouTube kanálu ADMD.


Zjistěte více o materiálech pro dřevostavby!

Druhý online seminář proběhne 27. 4. 2021 od 15:00 a těšit se můžete na téma Materiály pro dřevostavby. Získáte zde povědomí o vlastnostech a použití materiálů pro konstrukci dřevostaveb. Proberete dřevěné prvky, materiály na bázi dřeva i sádry a budete se věnovat také izolačním materiálům. Kapacita semináře je omezená, proto využijte REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ.

tlacitko-klik


Proč se do WOOD campu zapojit?

WOOD camp není jen sérií seminářů o dřevostavbách. Cílem seminářů je motivovat projektanty i architekty k navrhování dřevostaveb a profesionální práci při jejich výstavbě. ADMD buduje komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby. V rámci projektu WOOD camp získáte:

  • přehledné informace pro navrhování dřevostaveb,
  • kontakt na odborníky pro technickou podporu,
  • kontakt na realizační firmy s nabídkami práce,
  • přístup do databáze skladeb a detailů realizačních firem,
  • možnost navštívit výrobní závody dřevostaveb a stavebních materiálů.

Zapojte se a REGISTRUJTE na jednotlivé semináře právě teď→

WOOD camp_logo

WOOD camp je pod záštitou APOKS, AVMI, ČKLOP, FLD ČZU, LDF MENDELU, VOŠ a SPŠ Volyně, VVÚD a mediálními partnery jsou Časopis Stavebnictví, Dřevařský magazín, Dřevo&stavby, Dřevostavitel a TZB-info.


Projekt organizuje ADMD

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Odborníci a členové ADMD chtějí, aby se domy stavěly kvalitně a s ohledem na životní prostředí.

ADMD-logo-20-let

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop