NOVINKA – ročenka PASIVNÍ domy 2021

NOVINKA – ročenka PASIVNÍ domy 2021

Markéta Kristová | Úterý, 20. duben 2021 |

Přidat na Seznam.cz

PASIVNÍ domy 2021 – NOVÉ VYDÁNÍ oblíbené ročenky o pasivních domech informuje o realizaci pasivních domů a bydlení v nich. Hledáte projekt nebo dodavatele pasivního domu? Chcete stavět energeticky úsporný dům? Rozhodujete se, co je pro stavbu pasivního domu ideální materiál, jestli cihla nebo dřevo? Pak vám nemůže ročenka PASIVNÍ domy 2021 chybět!

Hlavní téma speciálu PASIVNÍ domy 2021


Zajímáte se o pasivní domy? Chcete mít přehled o současných trendech ve stavění pasivních či energeticky úsporných domů? Pak je pro vás ročenka PASIVNÍ domy 2021 tou správnou volbou!

  • Ročenka PASIVNÍ domy 2021 je určena pro všechny, kteří se zajímají o výstavbu vysoce energeticky úsporných domů.
  • Ročenka PASIVNÍ domy 2021 reflektuje současné trendy a zkušenosti výstavby pasivních, aktivních, nulových domů u nás s přesahem do zahraničí.
  • Ročenka PASIVNÍ domy 2021 pomůže všem, kteří chtějí stavět vlastní pasivní dům nebo se o něm touží dozvědět relevantní informace a získat tak inspiraci pro jeho budoucí realizaci.

Hlavním tématem letošní ročenky PASIVNÍ domy 2021 jsou zkušenosti skutečných majitelů pasivních domů, a to domů realizovaných jak z prefabrikovaných cihelných materiálů, tak ze dřeva.

V osmi redakčních návštěvách se o své zkušenosti podělili majitelé pasivních domů z celé republiky a se čtenářem sdílejí své pocity z bydlení v takovém domě, zdůvodňují volbu topného systému, dávají nahlédnout do rodinných výdajů za spotřebu energií, vyprávějí, co je při stavbě nebo z domu samotného nadchlo, co by dnes po letech užívání udělali jinak a proč třeba zvolili plastová okna.

Část speciálu je věnována pasivním domů pro inspiraci formou fotoeditorialů, nechybí ani téma rekonstrukce domu do pasivního standardu a projekty pasivních domů s podrobnými informacemi o ceně domu, způsobu vytápění, půdorysy a kontakty na realizační společnosti.

PD21

OBJEDNAT tištěné vydání ročenky PASIVNÍ domy 2021→

Malá ochutnávka z ročenky PASIVNÍ domy 2021


Projekty PASIVNÍCH domů


Pro ty, kteří o pasivním domě vážně uvažují, chtějí ho v dohledné době stavět a hledají konkrétní projekt je připraven náš online katalog, ve kterém můžete vybírat dům podle svých parametrů. U každého projektu najdete podrobnou specifikaci včetně uvedení ceny za projekt, technických parametrů, fotografií a kontaktu na příslušného dodavatele. Jednoduše zvolte dodavatelskou firmu a vyberte si z nabídky pasivních domů!

dum-na-vetrnem-kopci-uvodni

Vyberte si projekt pasivího domu z našeho online katalogu už teď!→

Spolupráce na speciálu PASIVNÍ domy 2021


Speciální ročenku PASIVNÍ domy 2021 připravilo vydavatelství PRO VOBIS, s.r.o. ve spolupráci s Centrem pasivního domu, Státním fondem životního prostředí a veletrhem FOR PASIV.

CPD-logo-2020sfzp-lofofor-pasiv-logo

 
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop