Navrhujte díky WOOD campu dřevostavby odolné požáru

Navrhujte díky WOOD campu dřevostavby odolné požáru

Komerční sdělení | Pondělí, 31. květen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Požární bezpečnost dřevostaveb je zbytečným strašákem mnoha projektantů. Jak se dřevo při požáru chová a podle čeho navrhnout konstrukci splňující požadavky se dozvěděli desítky účastníků projektu WOOD camp. Zjistěte to i Vy!


Třetí úspěšný seminář projektu WOOD camp

Seminář s názvem Dřevostavba a požární odolnost proběhl 18. 5. 2021 a mezi více než 100 přihlášenými se našli i příslušníci hasičských záchranných sborů, kteří se také neváhali dozvědět více o odolnosti dřevěných konstrukcí proti požáru. Pro uvedení do tématu požární odolnosti dřevostaveb doporučujeme zhlédnout záznam tohoto semináře na YouTube kanálu ADMD.


Další seminář s názvem Požární bezpečnost dřevostaveb

Jelikož chce ADMD posluchačům představit téma požární odolnosti dřevostaveb trochu více do hloubky, rozhodli se uspořádat další online seminář na téma Požární bezpečnost dřevostaveb, který se uskuteční dne 1. 6. 2021 od 15:00. Seminář bude podrobněji zaměřen na druhy požárně dělících konstrukcí a detaily jejich provedení. Uvidíte také některé realizace a zkoušku požární odolnosti.

WOOD-camp-pozarni-bezpecnost-drevostaveb-ukazka

REGISTRUJTE se na seminář právě teď→

WOOD camp je projekt zahrnující pravidelné semináře ZDARMA pro projektanty, architekty, stavební dozory a TDI, který Vás naučí, jak se pustit do navrhování a projektování dřevostaveb. Zároveň v rámci této platformy získáte kontakt na odborníky k jednotlivým tématům. Více o seminářích z projektu WOOD camp.

WOOD camp_logo

WOOD camp je pod záštitou APOKS, AVMI, ČKLOP, FLD ČZU, LDF MENDELU, VOŠ a SPŠ Volyně, VVÚD a mediálními partnery jsou Časopis Stavebnictví, Dřevařský magazín, DŘEVO&stavby, Dřevostavitel a TZB-info.


Projekt organizuje ADMD

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Odborníci a členové ADMD chtějí, aby se domy stavěly kvalitně a s ohledem na životní prostředí.

ADMD-logo-20-let

Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop