WOOD camp osvětlí v online semináři vzduchotěsnost dřevostaveb

WOOD camp osvětlí v online semináři vzduchotěsnost dřevostaveb

Komerční sdělení | Středa, 09. červen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Jak zajistit vzduchotěsnost staveb na bázi dřeva se dozví účastníci online semináře od ADMD v rámci projektu WOOD camp. Připojte se i Vy zdarma 22. 6. 2021 a prozkoumejte toto téma. Více informací naleznete níže v článku.


Jak zajistit vzduchotěsnost dřevostaveb?

S navrhováním staveb se pojí mnoho problematiky, kterou se ADMD snaží osvětlovat v každém z pořádaných seminářů v projektu WOOD camp. Připojte se ZDARMA na další online seminář Vzduchotěsnost dřevostavby, který proběhne 22. 6. 2021 od 15:00 a jeho součástí bude téma správného provádění Blower-door testu a především prezentace způsobu, jak dosahovat stabilně příznivých hodnot průvzdušnosti a prodloužit tak maximálně životnost dřevostavby. Ukázky nejčastějších chyb při provádění vzduchotěsnící vrstvy a prostupů budou též součástí tohoto semináře. Přednášejícími jsou Ing. Jiří Brich za Výzkumný a vývojový ústav dřevařský z Prahy a Ing. Jiří Kasal ze spol. CIUR a.s.

REGISTRUJTE se na seminář právě teď→

WOOD camp je projekt zahrnující pravidelné semináře ZDARMA pro projektanty, architekty, stavební dozory a TDI, který Vás naučí, jak se pustit do navrhování a projektování dřevostaveb. Zároveň v rámci této platformy získáte kontakt na odborníky k jednotlivým tématům. Více o seminářích z projektu WOOD camp.

Záznamy z proběhlých seminářů projektu WOOD camp najdete na YouTube kanálu ADMD.

WOOD camp_logo

WOOD camp je pod záštitou APOKS, AVMI, ČKLOP, FLD ČZU, LDF MENDELU, VOŠ a SPŠ Volyně, VVÚD a mediálními partnery jsou Časopis Stavebnictví, Dřevařský magazín, DŘEVO&stavby, Dřevostavitel a TZB-info.


Projekt organizuje ADMD

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Odborníci a členové ADMD chtějí, aby se domy stavěly kvalitně a s ohledem na životní prostředí.

ADMD-logo-20-let

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop