Den otevřených dřevostaveb 2020

Den otevřených dřevostaveb 2020

Redakce | Pátek, 30. říjen 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které svým zákazníkům staví v České republice dřevostavby nejvyšší kvality. V sobotu 10. 10. 2020 proběhl již 7. ročník populární akce Den otevřených dřevostaveb, kdy členové ADMD pozvali návštěvníky do 53 certifikovaných dřevostaveb po celé České republice. Akci navštívilo téměř 1500 zájemců o dřevostavby!

Dokončené i rozestavěné. Mohli se inspirovat jejich dispozicí a zjistit, jak dřevostavba vzniká. Návštěvníci se podívali také do některého z výrobních závodů, kde nahlédli pod pokličku výroby stěnových panelů pro dřevostavby.

„Navzdory situaci, která v České republice aktuálně panuje, jsme zaznamenali na stavbách vysoký zájem o moderní dřevostavby. Oproti předchozím ročníkům se akce zúčastnili hlavně vážní zájemci o výstavbu domu, kteří se chtěli na vlastní oči podívat a inspirovat k vlastnímu bydlení. Návštěvníci, se kterými jsem měla možnost pohovořit v jednotlivých domech, se přišli podívat především na vzhled konkrétní stavby anebo se blíže seznámit se zástupci certifikovaných firem," dodala ředitelka ADMD, Ing. Lenka Trandová.

„Pokud člověk plánuje výstavbu, tak je super se podívat, jak jednotlivé domy vypadají a jak se vyrábí. Získá tak nějakou představu o tom, do čeho jde. Nějak si utřídí své myšlenky a zjistí, co chce a jak ten dům má vypadat," dodal pan Ondřej Levý, návštěvník akce.

Akce proběhla pod záštitou ministra zemědělství ing. Miroslava Tomana

admd-logo-300x150

Více info:

www.admd.cz

www.dendrevostaveb.cz

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop