Akustika dřevostaveb, to je další seminář projektu WOOD camp

Akustika dřevostaveb, to je další seminář projektu WOOD camp

Komerční sdělení | Pondělí, 20. září 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Ještě před zahájením školního roku ADMD odstartovala novou sérii vzdělávacích seminářů o dřevostavbách. Připojte se ZDARMA na další online seminář Akustika dřevostaveb již 21. 9. 2021 odpoledne.

WOOD camp je projekt zahrnující pravidelné online semináře pro projektanty, architekty, stavební dozory a studenty. Účastníkům na semináři bude vysvětleno, jak se pustit do projektování dřevostaveb a jak překonávat různá úskalí návrhu. Semináře byly odstartovány tématem Konstrukční detaily dřevostaveb dne 31. 8. 2021.

Cílem následujícího semináře Akustika dřevostaveb je představení problematiky konstrukcí na bázi dřeva z hlediska vzduchové a kročejové neprůzvučnosti od rodinných domů, přes řadové a bytové domy až po administrativní výstavbu. Od základních pojmů přes požadavky až po návrh, detaily a realizace vícevrstvých sendvičových konstrukcí.

Podíváte se na porovnání jednovrstvých konstrukcí (cihla) versus vícevrstvé konstrukce (dřevostavby). Seminář Akustika dřevostaveb proběhne 21. 9. 2021 v 15:00 hodin.

Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Jaké semináře Vás čekají?


V rámci projektu WOOD camp se můžete zúčastnit online semináře ZDARMA každé 3 týdny. Vždy v úterý od 15:00 hodin proběhne přednáška s následnou možností diskuze. WOOD camp probíhá na platformě Google Meet a je třeba se registrovat na každý seminář zvlášť.

Registrovat se na seminář Akustika dřevostaveb→

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). Budují komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

V jarním kole seminářů Vám představili dřevostavby a materiály, ze kterých se konstruují. Následovaly dva semináře o požární bezpečnosti domů ze dřeva a série byla zakončena tématem vzduchotěsnosti dřevostaveb. Přehrajte si záznamy seminářů na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí.

Navštivte web ADMD, nebo profil na sociálních sítích Facebook, YouTube či LinkedIn.

WOOD camp_logo

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop