Den otevřených dřevostaveb zpřístupní 60 domů!

Den otevřených dřevostaveb zpřístupní 60 domů!

Komerční sdělení | Středa, 22. září 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Užijte si sobotu 9. října na akci Den otevřených dřevostaveb, která zdarma napříč ČR umožní navštívit 60 staveb. Vyberte si tak svůj budoucí dům, mateřskou školku nebo navštivte přímo výrobní závody, kde tyto nejkvalitnější stavby vznikají.

Říjnový Den otevřených dřevostaveb


Zapište si do kalendáře Den otevřených dřevostaveb, který se uskuteční již v sobotu 9. 10. 2021 od 10:00 do 17:00, a to za přítomnosti odborníků z realizačních firem. Ti budou připraveni odpovídat na veškeré zvídavé dotazy související s projekty dřevostaveb a realizací domů. Akci organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD).

Proč využít Dne otevřených dřevostaveb?


Mladý pár, který se loni na akci vydal, měl jasno: „Plánujeme stavbu a chtěli jsme se trošku seznámit s dodavateli nebo firmami, se kterými bychom pak rádi stavěli. Pokud člověk plánuje stavbu, je rozhodně super se podívat, jak vypadá výroba i hotové domy, aby získal představu o tom, do čeho jde a utřídil si myšlenky co vlastně chce."

Kompletní seznam návštěvních míst je zveřejněn již nyní na webu www.DenDrevostaveb.cz! Prohlédněte si mapu staveb, vytipujte nejzajímavější místa a nezapomeňte si u každého domu registrovat čas návštěvy!

kolaz-pristupnych-drevostaveb-DOD-2021

obr.: K nahlédnutí jsou desítky dřevostaveb. Jedná se především o referenční stavby, vzorové domy a rozestavěné konstrukce, které si můžete prohlédnout. Foto: ADMD

Dřevostavby od kvalitních a ověřených firem


V rámci této akce lze po celé České republice vstoupit do rozestavěných i dokončených dřevostaveb a výrobních závodů členů ADMD, kterými jsou stavební firmy s certifikátem Dokument národní kvality. Ten zaručuje vysokou kvalitu staveb od těchto firem.

Přesvědčte se o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů, získejte důležité technické informace a načerpejte inspiraci při výběru svého nového domu. Na vlastní oči poznejte rychlý a precizní způsob výroby a výstavby domů ze dřeva od členů ADMD. Sledujte facebookovou událost, kde najdete nejaktuálnější informace a představení všech staveb.

Záštitu nad akcí Den otevřených dřevostaveb 2021 převzal ministr zemědělství Miroslav Toman. ADMD děkuje za podporu také všem partnerům akce.

Autor článku: ADMD

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop