Dřevostavby z pohledu energetického návrhu, to je další seminář projektu WOOD camp

Dřevostavby z pohledu energetického návrhu, to je další seminář projektu WOOD camp

Komerční sdělení | Středa, 13. říjen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Dne 5. 10. 2021 se ADMD propojila se zájemci o profesní vzdělávání na dalším semináři v rámci WOOD campu. Tématem následujícího online semináře jsou Dřevostavby z pohledu energetického návrhu, který proběhne zdarma dne 26. 10. 2021.

WOOD camp je projekt zahrnující pravidelné online semináře pro projektanty, architekty, stavební dozory a studenty. Účastníkům na semináři bude vysvětleno, jak se pustit do projektování dřevostaveb a jak překonávat různá úskalí návrhu dřevostaveb.

Seminář na téma Dřevostavby z pohledu statiky, který se uskutečnil dne 5.10. 2021 provedl problematikou Ing. Ondřej Perháč z firmy Michna&Perháč s.r.o. Záznam semináře je k vidění na oficiálním YouTube kanálu ADMD.

Tématem následujícího online semináře jsou Dřevostavby z pohledu energetického návrhu. Ten proběhne zdarma již 26. 10. 2021 v 15:00 hodin.

Přednáška se zaměří na nové požadavky vyhlášky o energetické náročnosti budov a tepelné normy a jejich dopad do praxe při navrhování dřevostaveb.

Dalším tématem budou solární termické a fotovoltaické systémy. Bude představena i možnost získání dotace z programu NZÚ pro novostavby.

Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Jaké semináře Vás čekají?


V rámci projektu WOOD camp se můžete zúčastnit online semináře ZDARMA každé 3 týdny. Vždy v úterý od 15:00 hodin proběhne přednáška s následnou možností diskuze. WOOD camp probíhá na platformě Google Meet a je třeba se registrovat na každý seminář zvlášť.

Registrovat se na seminář Dřevostavby z pohledu energetického návrhu→

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). Budují komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

V jarním kole seminářů Vám představili dřevostavby a materiály, ze kterých se konstruují. Následovaly dva semináře o požární bezpečnosti domů ze dřeva a série byla zakončena tématem vzduchotěsnosti dřevostaveb. Přehrajte si záznamy seminářů na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí.

Navštivte web ADMD, nebo profil na sociálních sítích Facebook, YouTube či LinkedIn.

Dřevoastavby.cz | Wood camp

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop