Salon dřevostaveb proběhne letos na podzim a v příštím roce

Salon dřevostaveb proběhne letos na podzim a v příštím roce

Komerční sdělení | Pondělí, 01. listopad 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Po pandemické odmlce se Salon dřevostaveb opět hlásí o slovo. Zajímá Vás, co se událo v oblasti dřevěné architektury v minulém roce? Jste architekti a rádi byste prezentovali Vaší novou realizaci s větším podílem dřeva a dřevěných konstrukcí? Pak Vám přinášíme aktuální přehled plánů a výzev Salonu, který se v příštím roce uskuteční v termínu 24. 3. – 26. 3. 2022.

Předně si nenechte ujít podzimní výstavu toho nejlepšího, co v oblasti dřevostaveb vzniklo za poslední rok. Venkovní výstava proběhne v období 4. 11. – 25. 11. 2021 na hlavní třídě Pražské tržnice v Holešovicích.

Zveme Vás tímto na její slavnostní zahájení ve čtvrtek 4. 11. od 15.00 hod. V kruhu vystavujících architektů, hlavních dodavatelů a partnerů Salonu můžete obdivovat výběr předních českých a slovenských staveb s vůní dřeva. Na venkovní vernisáž naváže networkingový večer s prezentací plánů Salonu pro rok 2022.

Příští rok bude štědrý v mnoha změnách. Festival opustí dosavadní Vnitroblock a přesune se do většího prostoru – nejenom do velkorysé haly 13, ale taktéž na hlavní třídu Pražské tržnice v Holešovicích, kde by spolu s venkovní výstavou měla vyrůst dřevostavba lákající zvědavé oči kolemjdoucích. Těžko předvídat budoucí plány, můžeme snad prozradit, že tato budova překvapí svým všestranným využitím a kdo ví? Možná přinese i jisté překvapení uvnitř.

Drevoastavby.cz | Salon dřevostaveb 2022

Prezentace vybraných projektů


Vybrané stavby z roku 2021, které mohli architekti přihlásit do 29. 10. 2021 budou prezentovány nejen během jarní výstavy a Salonu dřevostaveb 2022 v Praze v termínu 24. 3. – 26. 3. 2022, ale také v Bratislavě.

Bratislavská premiéra Salonu se uskuteční v období 16. 5. – 10. 6. 2022 v Rakouském kulturním fóru. Publikačním výstupem kurátorského výběru toho nejlepšího z dřevostaveb bude tradičně ročenka, tentokrát však s názvem „Dřevěná architektura 2022". Čeká ji totiž nové grafické zpracování.

Překvapením bude rovněž přednáška významného zahraničního hosta, který zahájí ve čtvrteční večer 24. 3. Salon dřevostaveb slavnostní přednáškou v CAMPu. Už teď se můžete těšit, co nám další rok přinese. Sledujte facebook Salonu dřevostaveb.

Aktuální informace o Salonu dřevostaveb 2022→

Drevoastavby.cz | Salon dřevostaveb 2022

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop