Proč si vybrat Lepší domov od Haas Fertigbau? To se dozvíte na veletrhu For Wood

Proč si vybrat Lepší domov od Haas Fertigbau? To se dozvíte na veletrhu For Wood

Komerční sdělení | Čtvrtek, 17. únor 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Když stavíte nový domov, chcete bydlet jen v tom nejlepším. A nechcete mít žádné starosti se stavbou. Přesně to je parketa společnosti Haas Fertigbau, která se specializuje na rodinné domy. O každý z nich pečuje s německou důsledností od prvotního návrhu až po finální ladění detailů a předání klíčů. Během padesáti let vytvořila firma nový domov pro téměř 60 000 spokojených rodin po celé Evropě.

V katalogu firmy Haas Fertigbau najdete přízemní bungalovy i patrové rodinné domy, ale ty mohou sloužit jen jako počáteční inspirace, protože konečná podoba domu Haas vždy záleží na vašich konkrétních představách a rodinných potřebách. Většina domů, vzniká podle projektů tvořených na míru.

6 důvodů, proč je domov od Haas lepší!


Protože je větší, světlejší, teplejší, tišší, bytelnější, luxusnější. Protože je promyšlený každý detail a vy v něm díky tomu najdete skutečný domov.

1. Domov je VĚTŠÍ

V nové řadě domů Haas je každá místnost větší a prostornější– dokonce i v podkroví najdete zásluhou zvýšených stropů vždy dostatek místa. Díky tomu vás doma nebude nic omezovat a užijete si spoustu volného prostoru.

Jubilée 2-154

Typový projekt dřevostavby Jubilée 2-154

2. Domov je SVĚTLEJŠÍ

Přirozené denní světlo je zdrojem životní energie, optimismu a dobré nálady. Proto jsou u nové řady domů Haas kromě zvýšených stropů zvětšená všechna okna i dveře a použita jsou i velká francouzská okna, aby dovnitř proudilo mnohem více světla.

Scandic 2-106

Typový projekt dřevostavby Scandic 2-106

3. Domov je TEPLEJŠÍ

Tepelnou pohodu vytvářejí obvodové i vnitřní stěny s vynikající izolací, které doplňují nejkvalitnější izolace v podlaze, ve stropě i střeše, stejně jako okna a dveře s izolačním trojsklem. I v parném létě je v domech velmi příjemně a v zimě zase teplo. A navíc vás potěší i každoroční vyúčtování energií.

Instinkt 1-108

Typový projekt dřevostavby Instinkt 1-108

4. Domov je TIŠŠÍ

Silné obvodové stěny, vnitřní příčky s dvojitým opláštěním, dokonale vyladěná podlaha včetně kročejové izolace, betonové podlahy v podkroví, promyšlená izolace ve stropě a ve střeše a okna s izolačním trojsklem zajišťují také prvotřídní akustický komfort.

Rio 2-100

Typový projekt dřevostavby Rio 2-100

5. Domov je BYTELNĚJŠÍ

Bytelností svých domů je společnost Haas Fertigbau proslulá po celé Evropě. Na rozdíl od konkurence používá 20centimetrové nosné sloupky z masivního dřeva. Pevnost domů Haas zajišťují i obvodové stěny o šířce přes 40 cm nebo krovy a vazníky z KVH hranolů vysoké jakosti.

Genera 1-155

Typový projekt dřevostavby Genera 1-155

6. Domov je LUXUSNĚJŠÍ

V ceně domu jsou třeba krásná dřevěná nebo plastohliníková okna, nadstandardní dlažby, obklady i zařizovací předměty v koupelně a navíc tepelné čerpadlo napojené na podlahové vytápění nebo komín k napojení krbu nebo krbových kamen.

Instinkt 2-129

Typový projekt dřevostavby Instinkt 2-129

Haas Fertigbau na veletrhu FOR WOOD


Společnost Haas Fertigbau najdete i na letošním stavebním veletrhu For Wood ve dnech 3. – 5. března na pražském výstavišti PVA Expo Praha v Letňanech. Obchodní zástupci Haas budou připraveni představit vám veškeré výhody Lepšího domova. Seznámí vás s použitými materiály, díky kterým splňují všechny dřevostavby Haas parametry pasivních domů.

Pokud se u stánku B14 v hale č. 2 zastavíte, rozhodně nebudete litovat. Můžete si popovídat i s projektanty například o nových trendech v dřevostavbách; o tom jakých chyb se vyvarovat ve fázi výběru dodavatele a zpracovatele projektu; co můžete udělat pro to, abyste byli na realizaci dobře připraveni; nebo třeba jaký další servis může projektant investorovi nabídnout.

Stáhnout vstupenku ZDARMA na FOR WOOD 2022

haas fertigbau

 
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop