Zájem o dřevostavby v České republice roste

Zájem o dřevostavby v České republice roste

Komerční sdělení | Neděle, 06. březen 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Potvrzují to nejen statistiky výstavby členských firem ADMD, ale také účast odborníků a studentů na pravidelných WOOD Camp webinářích, které ADMD pravidelně pořádá.

Záznam z posledního konaného webináře na téma Nejčastěji používané detaily dřevostaveb si můžete nyní zpětně pustit.

Dalším zajímavým tématem, na které se v projektu WOOD Camp odborníci zaměří, bude Využití kotevní techniky u dřevostaveb, který se uskuteční v termínu 15. 03. 2022 od 15:00 a je možné se ZDARMA online připojit. Přednášet bude Ing. Petr Sochor ze společnosti Würth s.r.o.

Prezentace bude rozdělena do několika kategorií. První oblasti bude chemické kotvení, postup aplikace včetně příslušenství a použití vhodných materiálů. Dále kotvení do fasády pomocí distanční montáže přes izolaci, kotvení v interiéru do sádrokartonových desek. Poslední bod bude věnován technické podpoře a servisu. Možnosti spolupráce z hlediska školení, legislativy, ekvivalentní náhrady kotev v projektu včetně představení technického softwaru pro výpočet kotvení a dřevařských spojů.

Registrace na webinář: Využití kotevní techniky u dřevostaveb→

Záznamy všech proběhlých WOOD Camp webinářů najdete na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně. Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na webinářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). Budují komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí.

Navštivte web ADMD, nebo profil na sociálních sítích Facebook, YouTube či LinkedIn.

WOOD camp_logo

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop