Seminář WOOD Camp:  <small>Jak na zabudovanou vlhkost ve stavbě</small>

Seminář WOOD Camp: Jak na zabudovanou vlhkost ve stavbě

Komerční sdělení | Středa, 21. září 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Zajímá Vás co je to zabudovaná vlhkost ve stavbě? V čem nás omezuje? Jak ovlivnit její množství? Porovnání jednotlivých konstrukčních systémů. Jaké lze udělat protiopatření proti zabudované vlhkosti ve stavbě? Vše Vám na semináři zodpoví přednášející Ing. Karel Dutka.

Nenechte si ujít tento zajímavý webinář na téma: Jak na zabudovanou vlhkost ve stavbě bude se konat již 27. 9. 2022 od 15:00 do 16:00 hodin a je možné se zdarma online připojit.

Registrace na seminář ZDARMA zde→

Záznam z předchozího webináře, který se věnoval centrálnímu a lokálnímu větrání s rekuperací, můžete zhlédnout níže.

Záznamy všech proběhlých WOOD Camp webinářů najdete na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně. Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na webinářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). Budují komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí. Navštivte web ADMD, nebo profil na sociálních sítích Facebook, YouTube či LinkedIn.

ADMD-WOOD-camp-nove

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE centrum odborné přípravy technickohospodářské
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop