Čtenářská anketa Dřevostavba roku 2022 vyhlašuje vítězné dřevostavby!

Čtenářská anketa Dřevostavba roku 2022 vyhlašuje vítězné dřevostavby!

Redakce | Pátek, 03. únor 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Celoroční čtenářská anketa Dřevostavba roku časopisů DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY zná vítězné dřevostavby za rok 2022! Registrovaní hlasující webu drevoastavby.cz rozhodli o vítězné dřevostavbě v kategorii MONTOVANÉ DŘEVOSTAVBY a MASIVNÍ DŘEVOSTAVBY a stejně tak o absolutním vítězi a dalších oceněních v rámci ankety. Hlasující pak mohli vyhrát některou z cen od spolupracujících firem.

Počet soutěžních dřevostaveb v anketě Dřevostavba roku 2022


Během uplynulého roku 2022 naši redaktoři časopisů DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY navštívili celkem 40 dřevostaveb v České republice postavených nejrůznějšími technologiemi a v rámci redakčních návštěv o nich publikovali příběhy v šesti vydáních časopisu DŘEVO&stavby a ve čtyřech vydáních časopisu sruby&ROUBENKY. A právě tyto dřevostavby v průběhu celého roku bojovaly o Vaše hlasy aby se ucházely o vítězné místo v těchto kategoriích:

  • Vítěz kategorie MONTOVANÉ dřevostavby (z jednotlivých vydání časopisu DŘEVO&stavby)
  • Cena ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ (ADMD)
  • Titul Dřevostavba roku – Cena Centra pasivního domu
  • Cena REDAKCE časopisu DŘEVO&stavby
  • Vítěz kategorie MASIVNÍ dřevostavby (z jednotlivých vydání časopisu sruby&ROUBENKY)
  • Cena REDAKCE časopisu sruby&ROUBENKY
  • Absolutní vítěz ankety DŘEVOSTAVBA ROKU 2022

DrevoaStavby.cz | Časopis Dřevo&stavby 5/22DrevoaStavby.cz | Časopis Sruby&roubenky 4/22

 

 

Finalisté ankety Dřevostavba roku 2022 – kategorie MONTOVANÉ dřevostavby


V šesti kolech (šesti vydáních časopisu DŘEVO&stavby) soutěžilo v kategorii MONTOVANÉ DŘEVOSTAVBY celkem 27 moderních dřevostaveb, ze kterých díky hlasujícím z jednotlivých kol postoupilo celkem 6 domů do závěrečného finále. Do tohoto finále se právem probojovaly dřevostavby těchto realizačních firem:

  • Dřevostavby MC Novák s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 1/2022 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Evoluční prototyp". Její příběh si můžete přečíst zde.
  • IQ stavby a projekty s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 2/2022 časopisu DŘEVO&stavby 2/2022 pod názvem „V boudičce za pecí". Její příběh si můžete přečíst zde.
  • Domesi s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 3/2022 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Nemusíte bydlet ve velkém, abyste žili krásně". Její příběh si můžete přečíst zde.
  • Daniel Petříček, dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 4/2022 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Dřevostavba na horské louce". Její příběh si můžete přečíst zde.
  • LUCERN dřevostavby s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 5/2022 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Sny se plní mimo komfortní zónu". Její příběh si můžete přečíst zde.
  • DŘEVOSTAVBY BISKUP, s.r.o./ ARCHCON atelier s.r.o. dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 6/2022 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Jako v pohádce". Její příběh si můžete přečíst zde.

Drevoastavby.cz - Evoluční prototypV boudičce za pecí

 

Drevoastavby.cz - Dřevostavba na horské louceNemusíte bydlet ve velkém

Sny se plní mimo komfortní zónu2Jako v pohádce2

 

Vítěz kategorie MONTOVANÉ dřevostavby za rok 2022


Vítězem kategorie MONTOVANÉ dřevostavby časopisu DŘEVO&stavby, tedy domem, který ze šesti hlasovacích kol získal největší počet hlasů se stala dřevostavba od společnosti LUCERN dřevostavby s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 5/2022 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Sny se plní mimo komfortní zónu". Její příběh si můžete přečíst zde.

Vítěz získává výstavní plochu 10 metrů čtverečních na veletrhu FOR WOOD 2024 od společnosti ABF, a.s.

Sny se plní mimo komfortní zónuSny se plní mimo komfortní zónu2

 
 

Cena REDAKCE časopisu DŘEVO&stavby 2022


Titul Dřevostavba roku 2022 - CENA REDAKCE časopisu DŘEVO&stavby získala dřevostavba společnosti Domesi s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 3/2022 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Nemusíte bydlet ve velkém, abyste žili krásně". Její příběh si můžete přečíst zde.

Nemusíte bydlet ve velkémNemusíte bydlet ve velkém3

 

Cena Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) 2022


Partnerský Titul Dřevostavba roku 2022 – Cena ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ získává dřevostavba společnosti LUCERN dřevostavby s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 5/2022 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Sny se plní mimo komfortní zónu". Její příběh si můžete přečíst zde.

Sny se plní mimo komfortní zónuSny se plní mimo komfortní zónu2

 

 

Cena Centra pasivního domu 2022


Partnerský Titul Dřevostavba roku 2022 – Cena Centra pasivního domu získává dřevostavba společnosti DŘEVOSTAVBY BISKUP, s.r.o./ ARCHCON atelier s.r.o. dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 6/2022 časopisu DŘEVO&stavby pod názvem „Jako v pohádce". Její příběh si můžete přečíst zde.

Jako v pohádceJako v pohádce2

 

Finalisté ankety Dřevostavba roku 2022 – kategorie MASIVNÍ dřevostavby


Ve čtyřech kolech (čtyřech vydáních časopisu sruby&ROUBENKY) soutěžilo v kategorii MASIVNÍ DŘEVOSTAVBY celkem 13 roubených i srubových staveb, ze kterých díky hlasujícím z jednotlivých kol postoupily celkem 4 dřevostavby do závěrečného finále. Do tohoto finále se právem probojovaly dřevostavby těchto realizačních firem:

  • KANADSKÉ SRUBY TÁBOR s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 1/2022 časopisu sruby&ROUBENKY pod názvem „Boží srub". Její příběh si můžete přečíst zde.
  • Lokální stavební firma, dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 2/2022 časopisu sruby&ROUBENKY pod názvem „Skutečný domov je tam, kde je rodina". Její příběh si můžete přečíst zde.
  • SRUBY RAJEC, s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 3/2022 časopisu sruby&ROUBENKY pod názvem „Jen se nadechnout". Její příběh si můžete přečíst zde.
  • Roman Střihavka, dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 4/2022 časopisu sruby&ROUBENKY pod názvem „Tradiční postupy v moderním duchu". Její příběh si můžete přečíst zde.

Tradiční postupy v moderním duchu2Boží srub2Skutečný domov je tam, kde je rodina

 

 

 

 

Drevoastavby.cz - Jen se nadechnout

 

 

Vítěz kategorie MASIVNÍ dřevostavby 2022


Vítězem kategorie MASIVNÍ dřevostavby časopisu sruby&ROUBENKY, tedy domem, který ze čtyřech hlasovacích kol získal největší počet hlasů se stala dřevostavba od společnosti SRUBY RAJEC, s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 3/2022 časopisu sruby&ROUBENKY pod názvem „Jen se nadechnout". Její příběh si můžete přečíst zde.

Vítěz získává výstavní plochu 10 metrů čtverečních na veletrhu FOR WOOD 2024 od společnosti ABF, a.s.

Jen se nadechnout2Jen se nadechnout


 

 

Cena REDAKCE časopisu sruby&ROUBENKY 2022


Titul Dřevostavba roku 2022 - CENA REDAKCE časopisu sruby&ROUBENKY získala dřevostavba společnosti KANADSKÉ SRUBY TÁBOR s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 1/2022 časopisu sruby&ROUBENKY pod názvem „Boží srub". Její příběh si můžete přečíst zde.

Boží srub2Boží srub

 

 

Absolutní vítěz ankety DŘEVOSTAVBY ROKU 2022


Titul ABSOLUTNÍ VÍTĚZ ankety DŘEVOSTAVBA ROKU 2022 s nejvyšším počtem hlasů z obou kategorií získala dřevostavba společnosti SRUBY RAJEC, s.r.o., dřevostavba na klíč prezentovaná ve vydání 3/2022 časopisu sruby&ROUBENKY pod názvem „Jen se nadechnout". Její příběh si můžete přečíst zde.

Jen se nadechnout2Jen se nadechnout

 

 

Srdečné poděkování partnerům čtenářské ankety Dřevostavba roku 2022


Děkujeme partnerům ankety Dřevostavba roku 2022, jejichž dlouholeté podpory si velice vážíme! Jsme hrdi na to, že naši anketu podporují a dlouhá léta s námi spolupracují:

admd-logo-color         for-wood-logoCPD-logo-2020

 

Gratulujeme HLASUJÍCÍM v anketě Dřevostavba roku 2022 k hodnotným cenám!


Pouze registrovaní hlasující mohli na webovém portále drevoastavby.cz posílat své hlasy v anketě Dřevostavba roku 2022 dřevostavbě, která se jim líbila. Hlasující byli zařazeni do losování o hodnotné ceny:

  • HLAVNÍ VÝHRA: pěnové sklo REFAGLASS pro tepelnou izolaci základové desky RD v hodnotě 200 000 Kč (www.refaglass.cz)
  • PRÉMIOVÉ VÝHRY:
  • Tepelné čerpadlo aroSTOR o objemu 270 litrů od společnosti Vaillant pro přípravu teplé vody v hodnotě 65 000 Kč (www.vaillant.cz)
  • Komín SINGLE MODUL DN160 7 m výška v ceně 30 515 Kč včetně dopravy (https://www.ricomgas.cz/ https://skorsten.cz/)
  • Zahradní nábytek z dubového dřeva v rustikálním stylu od společnosti Sruby Pacák v ceně 23 960 Kč (www.srubypacak.cz)
  • Návrh interiéru na míru – nadčasový, ekologický a designově i materiálově udržitelný – od Atelieru Paletky v ceně 20 000 Kč (www.paletky.cz)
  • Závěsná houpačka Dimenza s polstrováním z béžového vodoodpudivého polyesteru v hodnotě 10 000 Kč (www.dimenza.cz)
  • Impregnační přípravky Bochemit na ošetření dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu a plísním dle vlastního výběru a kompaktní benzínová pila Stihl MS 170, balíček v hodnotě 10 000 Kč (www.bochemit.eu).

drevostavby-roku-2022-cena-1

 

Hlavní cenu ankety Dřevostavba roku 2022 vyhrává...

  • Pěnové sklo REFAGLASS pro tepelnou izolaci základové desky RD v hodnotě 200 000 Kč (www.refaglass.cz) – uživatel/hlasující pod jménem "peterup"

Prémiové výhry vyhrávají tito HLASUJÍCÍ:


  • Tepelné čerpadlo aroSTOR o objemu 270 litrů od společnosti Vaillant pro přípravu teplé vody v hodnotě 65 000 Kč (www.vaillant.cz) – uživatel/hlasující pod jménem "František46"
  • Komín SINGLE MODUL DN160 7 m výška v ceně 30 515 Kč včetně dopravy (https://www.ricomgas.cz/ https://skorsten.cz/) – uživatel/hlasující pod jménem "Kloboucci"
  • Zahradní nábytek z dubového dřeva v rustikálním stylu od společnosti Sruby Pacák v ceně 23 960 Kč (www.srubypacak.cz) – uživatel/hlasující pod jménem "raravaclav"
  • Návrh interiéru na míru – nadčasový, ekologický a designově i materiálově udržitelný – od Atelieru Paletky v ceně 20 000 Kč (www.paletky.cz) – uživatel/hlasující pod jménem "Helena G."
  • Závěsná houpačka Dimenza s polstrováním z béžového vodoodpudivého polyesteru v hodnotě 10 000 Kč (www.dimenza.cz) – uživatel/hlasující pod jménem "janasnej"
  • Impregnační přípravky Bochemit na ošetření dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu a plísním dle vlastního výběru a kompaktní benzínová pila Stihl MS 170, balíček v hodnotě 10 000 Kč (www.bochemit.eu)  – uživatel/hlasující pod jménem "fernando2"

Vyhlašujeme nový ročník čtenářské ankety DŘEVOSTAVBA ROKU 2023


Vyhlašujeme 11. ročník čtenářské ankety DŘEVOSTAVBU roku 2023 časopisů DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY. HLASUJTE v průběhu roku pro nové moderní i masivní dřevostavby a zapojte se do závěrečného losování o jednu z HODNOTNÝCH VÝHER:

  • HLAVNÍ výhra pro hlasující v anketě DŘEVOSTAVBA ROKU 2023: Studie domu s vůní dřeva v hodnotě 150 000 Kč od společnosti 3AE (www.3ae.cz)
  • PRÉMIOVÉ VÝHRY:
  • Akumulátorová okružní pila HKC 55 5,0 EBI-Set-FSK 420 v ceně 29 312 Kč s maximálním řezným výkonem až 55 mm od společnosti FESTOO L (www.festool.cz)
  • Nivelační profesionální laser Bosch GLL 3-80 CG, který může využít jak profesionál při realizaci staveb, tak i uživatel samotné stavby při úpravách a případných opravách v hodnotě 24 665 Kč (www.bosch-professional.cz)
  • Poukaz na výrobky LOMAX, největšího českého výrobce garážových vrat a předního výrobce stínicí techniky a vchodových dveří, v hodnotě 20 000 Kč (www.lomax.cz)
  • Závěsná houpačka Dimenza s polstrováním z béžového vodoodpudivého polyesteru v hodnotě 10 000 Kč (www.dimenza.cz)
  • Impregnační přípravky Bochemit na ošetření dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu a plísním dle vlastního výběru a kompaktní benzínová pila Stihl MS 170, balíček v hodnotě 10 000 Kč (www.bochemit.eu)
  • Robotický vysavač CleanMate RV600 v hodnotě 5 990 Kč (www.cleanmate.cz)
  • Odrážedlo pro první cyklistické pokusy REPELLO model M v ceně 4 290 Kč, navržené s ohledem na ergonomii dětského těla, rostoucí a vyrobené v ČR. (www.repello.cz)
  • Celoroční přikrývka CLASSI C (140 x 200 cm) a polštář CLASSI C PLUS (70 x 90) s velmi kvalitní výplní z prostorově tvarovaných dutých vláken v celkové hodnotě 3 980 Kč (www.scanquilt.cz)
  • Zahradní dřevěné houpací křeslo v ceně 3 899 Kč, s bočními koly ve farmářském stylu a pohodlnou vysokou opěrkou, vyrobené z hnědě glazované vysoce kvalitní borovice (www.velkykosik.cz)
  • Dřevěný špalek na štípání dřeva s motivem sekyrky v hodnotě 2 640 Kč ze smrkovéhonebo jedlového hoblovaného hranolu 300/300 mm (www.e-drevo.eu).
 


DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023

 

DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023

 

DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023

 

DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023

 

DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023

 

DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023DrevoaStavby.cz | Dřevostavba roku 2023

 

HLASUJTE a VYHRAJTE v anketě DŘEVOSTAVBA ROKU 2023→

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop