Na stavební veletrh FOR WOOD a FOR PASIV se vstupenkou ZDARMA

Na stavební veletrh FOR WOOD a FOR PASIV se vstupenkou ZDARMA

Markéta Kristová | Čtvrtek, 01. únor 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Plánujete stavět dům? Zajímají vás novinky ze světa dřevostaveb a úsporného bydlení? Pak nesmíte vynechat prestižní souběh veletrhů FOR WOOD a FOR PASIV, na které pro vás máme vstupenky ZDARMA!

FOR WOOD a FOR PASIV 2024 – vstupenka ZDARMA ke stažení


Veletrh FOR WOOD 2024 bude jako každý rok souběžně probíhat s veletrhem FOR PASIV 2024. Oba tyto veletrhy budete díky nám moct navštívit zcela ZDARMA! Jako hlavní mediální partner pro vás máme připraveny čestné VSTUPENKA ZDARMA, které jsou u čtenářů našich časopisů o dřevostavbách a návštěvníků našeho webového portálu velmi žádané.

Veletrh FOR WOOD je zaměřený na využití dřeva ve stavebnictví. Představí technologické inovace a moderní materiály umožňující navrhovat náročné konstrukce a konstrukční prvky dřevěných staveb. V zastoupení zde budou i ověření dodavatelé dřevostaveb, se kterými se můžete seznámit, poznat jejich konstrukční systém a inspirovat se jejich realizacemi ze dřeva.

Veletrh FOR PASIV je zaměřený na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy. Je tradičním cenným zdrojem informací nejen pro ty, kdo chtějí budovat novostavbu, ale i pro všechny plánující rekonstrukci svých stávajících domů.

VSTUPENKA ZDARMA na FOR WOOD a FOR PASIV 2024 ke stažení ZDE

VSTUPENKA ZDARMA + nová ročenka Pasivní domy a Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2024!


Na souběhu veletrhů FOR WOOD a FOR PASIV budeme na našem stánku B01 v HALE číslo 5 s časopisy DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY opět rozdávat ZDARMA oblíbenou a zbrusu novou ročenku PASIVNÍ DOMY a Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2024.

  • Časopis PASIVNÍ DOMY je ročenka o realizaci pasivních domů a bydlení v nich. Reflektuje současné trendy a zkušenosti výstavby pasivních domů u nás s přesahem do zahraničí. Ročenka je určena všem, kdo chtějí stavět vlastní pasivní dům nebo se o něm snaží dozvědět relevantní informace a získat inspiraci pro jeho realizaci.
  • Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb poskytuje seznam ověřených výrobců a dodavatelů dřevostaveb na českém trhu, včetně jejich stavebních technologií a vybraných referenčních staveb. Obsahuje jak ukázky realizací dřevostaveb na klíč, tak individuálních nízkoenergetických či pasivních dřevostaveb, nechybí ani vzorové domy.

ročenka  PASIVNí DOMY 2024 na veletrhu FOR PASIV zdarmaročenka  PŘEHLED DODAVATELŮ A PROJEKTŮ DŘEVOSTAVEB 2024 na veletrhu FOR PASIV A FOR WOOD zdarma

 

 

ico-kalendar

Stavební veletrh FOR WOOD 2024 a FOR PASIV 2024

KDY: 15. - 17. 2. 2024

KDE: PVA EXPO PRAHA Letňany

Otevírací doba: ČT – PÁ: 10 – 18 hod, SO: 10 – 17 hod.

 

Vstupenka ZDARMA na FOR WOOD a FOR PASIV 2024 ke stažení ZDE

for-wood-logo-666x222

for-pasiv-logo-666x222

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop