Přispějte na dobrou věc a podpořte projekt rekonstrukce Klenovy boudy!

Přispějte na dobrou věc a podpořte projekt rekonstrukce Klenovy boudy!

Komerční sdělení | Pondělí, 06. květen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Liga lesní moudrosti (LLM), nestátní nezisková organizace podporující rozvoj mládeže prostřednictvím woodcraftu, oznamuje spuštění fundraisingové kampaně na portále darujme.cz na podporu projektu Klenova bouda.

Projekt Klenova bouda představuje rekonstrukci domu na Božím Daru, vlastněného a provozovaného LLM (Liga lesní moudrosti). Cílem je přeměnit zanedbaný objekt v atraktivní horskou chatu, cenově dostupnou pro kmeny, oddíly, školní třídy a dětské skupiny, apod. Na takto krásném místě je ubytování v současné době s ohledem na jejich finanční možnosti již téměř nemožné.

„Vaše podpora nám umožní pokračovat v naší misi a pomoci více dětem a mládeži získat cenné zkušenosti, dovednosti a vzpomínky, které jim mohou změnit život i právě díky nedávno spuštěné rekonstrukci Klenovy boudy," říká Tomáš Sadílek, náčelník Ligy lesní moudrosti.

„Každý dar, bez ohledu na jeho velikost, má velký význam a přímo přispívá k našemu úsilí o vytvoření pozitivního dopadu na životy a celoživotní rozvoj mladých lidí a dalších generací, neboť LLM není pouze pro mladé, ale pro jedince v každém věku," doplňuje Tomáš.

DrevoaStavby.cz Projekt Klenova bouda interiér

obr.: Vizualizace interiéru Klenovy boudy po rekonstrukci. Foto: LLM

Podpora projektu na darujme.cz→

Pojďme společně vytvořit lepší budoucnost pro naše děti a mládež a další generace!


LLM, stejně jako další organizace pracující s mládeží, má svůj jedinečný přístup k výchově. V případě LLM se jedná o systém tzv. Orlích per, jehož cílem je vychovávat k respektu, pokoře, úctě k přírodě a dalším ušlechtilým vlastnostem. Podporuje své členy v občanské participaci, péči o jejich fyzické a duševní zdraví.

Její aktivity jsou založeny na principu "učení se hrou", který umožňuje hlavně dětem a mládeži rozvíjet své dovednosti a schopnosti v bezpečném a podporujícím prostředí. Navíc, její aktivity jsou vytvořeny tak, aby podporovaly týmovou práci, sociální rovnost, kreativitu, kritické myšlení a pozitivní vztah k přírodě.

Více informací o Lize lesní moudrosti a její fundraisingové kampani na podporu projektu Klenova bouda najdte na tomto odkazu nebo můžete také navštívit rovnou oficiální stránky projektu Klenova bouda.

DrevoaStavby.cz Projekt Klenova bouda Liga lesní moudrosti

Foto: LLM

Chci podpořit projekt Klenova bouda→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop