Tisk
Dřevostavba s okapy, které se nekradou!

Dagmar Šimonová | Pondělí, 16. duben 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Okapový systém Lindab Rainline je vyráběn z velmi kvalitního a trvanlivého materiálu, na rozdíl od mědi je však pro zloděje nezajímavý. Bezúdržbový okapový systém Lindab Rainline je vyroben ze švédského ocelového plechu. Díky systému povrchové úpravy Elite je vysoce odolný proti klimatickým podmínkám i mechanickému poškození, nepodléhá korozi a dobře odolává prostředí se znečištěným ovzduším.

 

Dejte si pozor na nekvalitní napodobeniny!

Lindab Rainline - složení materiáluLindab Rainline je nejúspěšnějším a nejdéle prodávaným na českém trhu. Originál poznáte podle výrazného loga Lindab vyraženého na žlabovém čele, kotlíku a objímce svodu. Životnost celého systému je minimálně 40 let, s 30 ti letou garancí na celý systém. Na trhu se můžete setkat s jeho nekvalitními napodobeninami, které ale takové životnosti rozhodně nedosahují. Systém LindabRainline zakoupíte v deseti odstínech včetně atraktivní barvy mědi.

Okapový systém snadno a rychle

Lindab Rainline - snadná demontážUnikátní stavebnicový systém využívá princip patentovaných spojek, díky kterým odpadá pracné lepení, šroubování nebo letování. Spojku stačí zaklapnout a hotovo. Pevnost a nepropustnost spojení žlabů zajišťuje EPDM pryžové těsnění, které je součástí každé spojky. Stavebnicový systém lze na zimu demontovat a předejít tak například poškození či stržení žlabů při sesuvu sněhu v horských oblastech s vysokým výskytem sněhu. Systém Rainline ale pamatuje i na doplňky pro zpevnění podokapních žlabů, pro případ, že nechceme žlaby každoročně sundávat.

 

Sestavte si vlastní okap a spočítejte cenu

Lindab Rainline - okapový systémNa www.okapyprovas.cz si také snadno spočítáte na automatickém kalkulátoru složení a počet jednotlivých dílů okapového systému, stačí zadat rozměry domu a typ okapu, můžete si také vyzkoušet barevné sladění s fasádou a střechou.

 

 

 

Vaše komentáře (4)

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop