Tisk
Nová značka na českém trhu: <small>bauMaxDům</small>

Nová značka na českém trhu: bauMaxDům

Dagmar Čechová | Pondělí, 16. červen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost ELK s. r. o., přední výrobce montovaných dřevostaveb s výrobním závodem v Plané nad Lužnicí, uzavřela spolupráci s firmou bauMax, díky které českým zákazníkům nabídne realizaci domu s možností dispozičního a interiérového dokončení svépomocí. První objednávky pod značkou bauMaxDům budou moci zákazníci zadat již v září letošního roku ve vybraných prodejnách bauMax. Cena domů bude začínat pod hranicí 1,5 milionu korun u typu BX 89 s užitnou plochou 89 m² a bude zahrnovat zvenčí kompletně dokončenou stavbu, včetně montáže od odborníků ELK.

 baumaxhaus„Stejný model spolupráce nabízí ELK a bauMax na svém domovském trhu v Rakousku pod značkou bauMaxHaus úspěšně už 6 let. Tyto domy tvoří asi 16,5% podíl ze všech realizovaných montovaných dřevostaveb z produkce ELK,“ říká jednatel ELK Marcel Kaštovský a dodává: „Češi jsou národem kutilů, a proto věřím, že tuto alternativu s vysokým zastoupením dodělávek svépomocí dokážou ocenit.“


 baumaxhaus 118V první fázi bude prodej bauMaxDomů probíhat ve třech vybraných hobby marketech, do budoucna je plánováno jeho rozšíření až na 10 prodejních míst. Zákazník bude vybírat z typových domů pod označením bauMaxDům, které pocházejí z produkce ELK. Smluvní vztah bude uzavírat s firmou
ELK s. r. o. V kupní ceně je zvenčí kompletně dokončená stavba, včetně montáže domu, s 30letou zárukou na nosnou konstrukci a základní materiál z nabídky bauMax na dodělávky svépomocí.

 baumaxhaus 96„BauMaxDům bude po montáži vypadat zvenku jako hotový dům. Benefitem pro zákazníky je možnost vlastního dispozičního řešení, volby umístění rozvodů a finálního výběru povrchů a jejich realizace svépomocí,“ říká Michal Moureček, vedoucí prodeje společnosti bauMax. „Při konzultaci interiérových dodělávek a dodávce vybraných materiálů v přesně vypočteném množství pomohou naši odborníci, kteří budou pro práci se značkou bauMaxDům speciálně vyškoleni,“ doplňuje.

(tisková zpráva, ELK, 10.6.2014)

 

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Konstrukce dřevostaveb”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop