Tisk
Dřevobetonové domy – zajímavá novinka

Dřevobetonové domy – zajímavá novinka

Dagmar Čechová | Pondělí, 08. září 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Z čeho je nejlepší postavit si dům? Každá technologie má svá pro a proti. Jak využít toho nejlepšího z každé varianty a možná dosáhnout ještě lepších vlastností?

tbx-rd126-rentgenxTakto uvažovali v Avanta Systeme a představili přelomový produkt na poli výstavby patrových rodinných domů. Kombinovanou konstrukci železobetonového skeletu a sendvičové dřevostavby.

V čem je rodinný dům v kombi konstrukci lepší?

tbx-rd126-v7xZe železobetonových prvků získává vynikající pevnost a stabilitu a ze sendvičové dřevostavby nedostižné tepelně izolační vlastnosti při minimálních tloušťkách konstrukcí. Jednodušší základy a prefabrikované panely znamenají také rychlou montáž.

Změny dispozic dle vašich potřeb i průběžně

tbx-rd126-v12xTIMBEX Family je název první řady domů s kombi konstrukcí na českém trhu. Společnost Avanta Systeme v ní představuje širokou paletu základních možností domů s železobetonovým skeletem a stěnou dřevostavby. Tento výčet však zdaleka není konečný.

tbx-rd170k-v2xNejen, že domy TIMBEX Family lze podle přání projekčně modifikovat, ale stabilita skeletu a naprostá absence vnitřních nosných stěn umožňuje i úpravy vnitřních dispozic podle aktuálních potřeb jeho obyvatel.

tbx-rd170-v12xJsou vhodné i pro dokončení interiéru svépomocí a v průběhu let se mohou místnosti zvětšovat, zmenšovat, jejich počet se může snižovat nebo zvyšovat. Úpravy jsou z hlediska odbornosti jejich realizací méně náročné a tudíž cenově dostupné.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Konstrukce dřevostaveb”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop