Tisk
SLAVONA: <small>Vchodové dveře trochu jinak</small>

SLAVONA: Vchodové dveře trochu jinak

Lucie Němcová | Středa, 25. září 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Vchodové dveře nové konstrukce - STYLE jsou bezpečně chráněny proti povětrnostním vlivům. Jejich rám je schovaný za fasádou a celé křídlo je zvenku hliníkové. Přesto se jedná o dřevěné dveře, z vnitřní strany si můžeme dopřát krásu tohoto přírodního materiálu.


Přírodní povrch dřeva podtrhuje povrchová úprava Natureffekt, která je velmi přirozená a zachovává viditelnou kresbu dřeva. Tato povrchová úprava může být transparentní nebo lehce s nádechem do bílého, šedého nebo krémového odstínu.

Vchodove dvere KremsVchodove dvere Krems 4Vchodove dvere Krems 1 kopieVchodove dvere Krems zevnitr kopie kopie

 

 

 

 

 

Z venkovní strany je prostor pro různé barvy hliníku, dveře mohou být plné nebo se vsazenými skly, zdobené nerezovými pásky nebo rámečky, případně doplněny dekorativními drážkami. Nabídka vzorů je neomezená, může se vybírat z katalogu dveří nebo lze použít vlastní návrh.

Dveře - STYLE korespondují s konstrukcí oken PROGRESSION, které jsou určeny pro pasivní domy. Mají stejný rám, který je skrytý zateplenou fasádou. Takto jsou nejen chráněny, ale také dosahují lepších tepelně-technických vlastností.

Vchodove dvere NAVYVchodove dvere NAVY zevnitrzelenezlutooranzove






Kování je shodné s ostatními modely vchodových dveří ze Slavony. Samozřejmostí jsou kvalitní prahy s přerušením tepelného mostu, které také velmi dobře těsní. Robusní závěsy, které jsou zapuštěné v rámu dveří i jejich křídle, jsou snadno seřiditelné a zabraňují svěšování dveří. Vchodové dveře jsou poměrně těžké, proto jsou dobře dimenzované závěsy jejich důležitou součástí.

Kovani zamek vchodovych dveri - hák a trnStandardní součástí každých dveří ze Slavony jsou vícebodové zámky. Při zabouchnutí zaklapne nejen střelka, ale také automatické trny (nahoře a dole), takže i bez zamčení dveře drží ve třech bodech. Jakmile zamkneme klíčem, vysunou se masivní trny a jazýček. Díky těmto zámkům jsou dveře i velmi bezpečné.


Kovani vchodovych dveriDesign dveří ještě vhodně doplňuje klika či madlo, které mohou být v mnoha provedeních.






Dřevohliníkové vchodové dveře - STYLE jsou určeny pro náročné zákazníky, kteří chtějí dobře fungující a bezpečné dveře, které navíc budou odolné proti povětrnostním vlivům.

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop