Tisk
Nová řada dveří Trésor pro stavební pouzdra Scrigno Gold

Nová řada dveří Trésor pro stavební pouzdra Scrigno Gold

Administrator | Čtvrtek, 22. říjen 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Řada dveří Trésor je navržena speciálně pro všechna stavební pouzdra Scrigno Gold. Nabízí širokou variabilitu barev a vysokou kvalitu zpracování. Součástí dodávky dveří Trésor je také zámek a závěsy.

 

K dispozici jsou dva modely dveří – Pure s hladkým křídlem a Linea zdobenou dvěma vodorovnými vyfrézováními. Oba modely jsou dostupné v matné lakované verzi nebo v lakované a lesklé verzi jasan s otevřenými póry.

Posuvné křídlo Trésor

Dveřní panel je vyroben z voštinového sendviče se spájeným smrkovým rámem (ve verzi jasan s přidaným masívem) a potahem z panelů MDF (s přidáním dřevěného plátu ve verzi jasan). Dveřní křídlo má tloušťku 40 mm. Zárubeň se vyrábí na přání s variabilní tloušťkou od 90 do 415 mm. Kartáče a dorazová těsnění je možné volit v barvě podle požadovaného odstínu RAL.

Dorazové křídlo Trésor

Dveřní panel je vyroben z voštinového sendviče se spájeným smrkovým rámem (ve verzi jasan s přidaným masívem), s potahem z panelů MDF (s přidáním dřevěného plátu ve verzi jasan). Panely jsou silné 46 mm s dorazem na 3 stranách. Pro specifickou vlastnost dveří je třeba při objednávce uvést směr otevírání. Zárubeň se vyrábí na přání s tloušťkou v rozmezí od 90 do 415 mm.

Trésor02

 

Krycí lišty mají rozměr 70 mm na straně závěsu a 80 mm na opačné straně, a standardně se vyznačují plochým designem. Součástí standardní výbavy dveří je zámek a závěsy. Dodávané závěsy jsou typu Anuba, matné černé barvy. Na přání jsou k dispozici také skryté závěsy se seřizováním v třech osách.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop