Když dřevěná okna, tak ze Slavony!

Když dřevěná okna, tak ze Slavony!

Komerční sdělení | Neděle, 24. únor 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost Slavona se specializuje na výplně stavebních otvorů. Vyrábí moderní okna kombinující dřevo s několika dalšími materiály, které výborně odolávají povětrnostním vlivům a nevyžadují údržbu. Reaguje na individuální přání stavebníků, umí řešit speciální požadavky designu a konstrukcí, realizuje vlastní montáže výplní stavebních otvorů a intenzivně se věnuje vlastnímu vývoji oken a dveří.

Proč jsou okna ze Slavony populární?

Okna ze Slavony jsou mezi zákazníky známa jako výrobky s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi. Firma však také věnuje velkou pozornost inovacím svých produktů, takže je schopna nabídnout přidanou hodnotu v podobě nadčasového designu, dlouhodobé životnosti a nízkých nároků na údržbu. To jsou hlavní důvody, proč jsou okna ze Slavony tak populární ve výstavbě moderních domů. V současné době nabízí Slavona okna a vchodové dveře v několika profilových řadách, takže je schopna vyhovět požadavkům širokého spektra zákazníků.

Na výběr jsou okna:

  • dřevěná,
  • dřevohliníková,
  • okna s přiznaným vnějším rámem,
  • bezrámová.

Ojedinělým produktem na českém trhu jsou okna s celoskleněným vnějším povrchem, která se vyznačují jak bezprecedentní mírou bezúdržbovosti, tak elegantním a nadčasovým designem, který podtrhuje navrženou architekturu.

detail-okna


Nejen okna a vchodové dveře

Slavona okna vyrábí z různých dřevin podle výběru zákazníka, je k dispozici velká paleta kvalitních povrchových úprav a v neposlední řadě různé typy zasklení, které poskytují kromě standardně vysoké míry tepelné izolace další přidanou hodnotu, například vyšší solární zisky, bezpečnostní provedení, protihlukovou funkci atp.

Výrobní program společnosti Slavona obsahuje kromě oken a vchodových dveří také klasické balkonové dveře, odsuvné dveře (tzv. PS systém) a bezbariérové posuvné dveře (HS portál). Slavona je schopna vyrobit i sestavy, které jsou kombinací různých typů otvorových výplní, a splnit tak náročné požadavky současných projektantů.


Info: www.slavona.cz

logo-slavona

DaS 1-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop