DORSIS WOODY – ideální dveře pro designové dřevostavby

DORSIS WOODY – ideální dveře pro designové dřevostavby

Komerční sdělení | Pondělí, 10. květen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Přemýšlíte o tom, jak přenést vnější eleganci dřevostaveb do vnitřních prostor? Moderní konstrukce dveří nabízejí řešení, která dokážou otisknout krásu exteriéru do čistoty interiérových linií a podpořit moderní charakter celé stavby. Skryté zárubně Dorsis FORTIUS 52 a rámové zárubně WOODY jsou toho důkazem.


NOVINKA – dveře DORSIS WOODY

„Cílem vývoje Dorsis Woody byla kombinace moderního designu skrytých zárubní s klasickými interiérovými prvky. Podmínkou bylo zachování nerušených linií a estetické čistoty dveřního prostoru," říká David Velímský, jednatel společnosti Dorsis. „Výsledkem je koncept Woody, který umožňuje volně pracovat s prostorem v duchu minimalismu a zároveň využít designových možností, které přidaná rámová zárubeň nabízí."

Technicky i designově přestavují skryté zárubně optimální řešení dveřního prostoru – umožňují srovnat dveře do jedné roviny se stěnou, funkční prvky (zámek a panty) jsou ukryty, viditelná zůstává pouze tenká mezera mezi zdí a dveřní plochou. Přidaná plochá zárubeň pak vizuálně zvětší celý dveřní prostor.

DORSIS dveře WOODYDORSIS dveře WOODY

 

DORSIS dveře WOODYDORSIS dveře WOODY

 

Jaké jsou hlavní výhody konceptu WOODY?

  • Univerzální systém pro zdivo i SDK příčky s otevíráním dovnitř i ven.
  • Průchodová výška až 2700 mm.
  • Variabilita povrchu dveří i zárubní - od přírodní dýhy přes CPL desky ve škále odstínů RAL a NCS a různých dekorech.
  • Možnost aplikace volitelných prvků - akustických prahů, samozavíračů a dveřních zarážek.
  • Napojení rámové zárubně bez mezer a spár.

dveře Dorsis-Woody-5

Variabilita povrchů dveří Fortius 52 je v případě použití zárubní Woody neuvěřitelná. Zárubeň může mít stejný povrch, jako dveře, a tak elegantně rozšířit dveřní plochu.

V případě využití dýhy je k dosažení bezchybného designu nutné vyrobit dveře i zárubně ze stejného kmene, aby bylo dosaženo stejné barvy a kresby u dveří i zárubně. Chceme-li využít dveřní plochu jako dominantní vizuální prvek interiéru, můžeme nechat dveře barevně kontrastovat se zárubní.

Více informací o dveřích DORSIS WOODY→

DaS-3-2021 Advert
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop