Okenní profily ARTEVO – nový člen rodiny REHAU

Okenní profily ARTEVO – nový člen rodiny REHAU

Komerční sdělení | Pondělí, 25. červenec 2022 |

Přidat na Seznam.cz

V roce 2022 přichází REHAU na trh s velkou novinkou. Jsou jí zbrusu nové okenní profily REHAU ARTEVO, které jsou pokračovatelem velice úspěšného GENEA.

Materiálem pro jejich výrobu je tedy hi-tech kompozit RAU FIPRO X, propůjčující jim výborný poměr ceny, která se přibližuje spíše k plastu, a kvality, držící se v těsném závěsu za řádově dražším hliníkem. Profily prošly kompletním redesignem – ten spočívá v celkovém zeštíhlení a ostřeji řezaných rysech. Také došlo ke speciálnímu posílení namáhaných zón a ARTEVO tak umožňuje zhotovit ještě větší okenní křídla bez vnitřních výztuh. Patentovaná inovativní fólie LowE pomáhá ARTEVU bez problémů splnit certifikaci výrobků pro pasivní domy, 80 mm stavební hloubka se stará o možnost kombinovat ARTEVO s ostatními okenními systémy REHAU.

V druhém pololetí roku 2022 přinese REHAU na trh ještě nový posuvný systém SLINOVA a SLINOVA X u nichž kompozitní materiál umožňuje dosáhnout nejtenčí středové sekce, jaká kdy byla v systému na bázi PVC vyrobena. To značně zefektivňuje výrobu i montáž, zároveň to má ale také pozitivní vliv na energetickou účinnost a udržitelnost. Okenní profily ARTEVO představilo REHAU na interní výstavě World of Windows 2022 v německém Erlangenu, kde na 600 m2 vytvořilo zcela unikátní expozici.

Více informací na REHAU CZ→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop