Tisk
Nová krytina nejen pro dřevostavby

Nová krytina nejen pro dřevostavby

Dagmar Šimonová | Středa, 03. srpen 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Novinka v sortimentu LINDAB CLICK je unikátní stavebnicová krytina vzhledově velmi podobná klasické, profesionálně pokládané falcované krytině. Nadčasový design i montáž se hodí nejen pro dřevostavby. K její aplikaci není potřeba odbornosti ani zvláštních zkušeností. Díky systému zámkového spojování se jednotlivé lamely do sebe vzájemně jednoduše zaklapnou a střecha je hotova.

Lindab ClickStřecha je svépomocí položena extrémně rychle s kvalitou jako od profesionála. Bezúdržbová  povrchová vrstva z HB Polyesteru zaručuje vysokou odolnost a životnost minimálně 40 let bez nutnosti natírání. Patří mezi lehké krytiny (5 kg/m2), díky čemuž je mimořádně vhodná na rekonstrukce starších objektů nebo pro horské oblasti s vyšším výskytem sněhu, kde se často setkáme s dřevostavbami.

Lindab ClickLindab ClickKrytina se stojatými drážkami patří k nejodolnějším způsobům zastřešení. Je neodmyslitelně spojována s českými horami a střechami s nízkým sklonem. LindabClick je určena pro střechy se sklonem 7° a více. Vybírat lze z šesti klasických barev – červené, černé, stříbrné, šedé a metalické antracitové. Záruka na krytinu je poskytována v délce 30 let.

Rychlá pokládka stavebnicové krytiny LindabClick

Lindab ClickPokládka krytiny Lindab Click je technicky nenáročná a časově velmi efektivní. Jednotlivé pozinkové lamely jsou široké 50 cm a dlouhé až 6 m a pokládají se na bednění nebo laťování na klasickou paropropustnou izolaci.

TIP: Před montáží si rozpočítejte šíři střechy dle šíře lamel a připravte si první a poslední pás ve stejné šířce. Estetický dojem ze střechy bude lepší, protože krajové pásy budou stejně široké. V případě prostupů střechou je vhodné připravit si rozložení pasů tak, aby prostupy neprocházely drážkami.

Stručný přehled výrobních řad Lindab:

• Lehké střešní krytiny Lindab (5 typů)

• Okapový systém Lindab Rainline

• Zastřešení plochých střech systémem Lindab Roof

• Trapézové plechy Lindab Coverline

• Drážková krytina Lindab Seamline, Lindab Click

• Bezpečnostní prvky střech Lindab Protect, Safety

Více na www.lindabstrechy.cz


Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop