Tisk
Společnost BRAMAC nabídne zákazníkům keramické tašky

Společnost BRAMAC nabídne zákazníkům keramické tašky

Dagmar Šimonová | Úterý, 14. únor 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost Bramac rozšiřuje své produktové portfolio střešních krytin o variantu keramických střešních tašek, které patří k oblíbeným tradičním materiálům. Rozšířením nabídky chce Bramac poskytnout řešení pro opravdu každého stavebníka.

Bramac Inteligentní systémK výrobě keramických střešních tašek se používá směs zeminy a jílu, která se smíchá s vodou, suší se vzduchem a následně se za vysokých teplot vypaluje v pecích. Keramické střešní tašky představují vysoce pevný materiál, odolný vůči povětrnostním vlivům a chemické zátěži. Firma Bramac nabídne zákazníkům šest modelů keramických tašek, jejichž základní řady budou doplněny tvarovkami a dalšími prvky, které na sebe vzájemně navazují.

 

Keramické tašky nabídne Bramac v šesti základních modelových řadách

Bramac pálená taška SmaragdSmaragd je ideální volbou pro ty, kteří upřednostňují jednotný styl. Díky výjimečnému tvaru a elegantním barvám propůjčuje krytina domu exkluzivní vzhled. Taška má unikátní tvar, který vyniká v ploše. Vybrat si lze z pěti barevných odstínů – antracitová, kaštanově hnědá, tmavohnědá, tmavomodrá, ebenově černá - a ze tří povrchových úprav - engoba, glazura nebo glazura Top Line.

 

Bramac pálená taška TopazTopaz 13 představuje střešní krytinu s jednoduchým a elegantním vzhledem. Díky čistému provedení linií získá dům moderní vzhled. Lze si vybrat ze sedmi barevných odstínů a ze třech povrchových úprav – režná, engoba a glazura. Díky své posuvné délce lze tašky pokládat na různé vzdálenosti latí, proto jsou vhodné i na rekonstrukce.

 

Bramac pálená taška Rubín 13Rubín 13 nabízí Bramac s podtitulem „mistrovské dílo". Tato střešní krytina je kombinací tradice a krásy ve spojení s moderní technologií výroby. Tvar tašek šetří čas pokládky. Zvolit lze ze čtyř barevných variant a z povrchových úprav engoba a glazura.

 

Bramac pálená taška OpálOpál představuje tradiční bobrovku, jejíž charakteristický kulatý tvar a hladký povrch sjednocuje historii a současnost. Tašky jsou vhodné zejména pro rekonstrukce památkově chráněných objektů, ale stejně dobře se budou vyjímat i na novostavbách. Lze si vybrat z osmi barevných odstínů a z režného, engobovaného nebo glazovaného povrchu.

 

Bramac pálená taška Granát 13Granát 13 spojuje tradiční vzhled s moderní technologií. Krytinu lze pokládat na vazbu i střih a hodí se k využití na menších a středně velkých objektech a na památkově chráněných stavbách. K dispozici je sedm barevných odstínů a povrchová úprava režná, engoba, glazura nebo glazura Top Line.

 

Bramac pálená taška Granát 11Granát 11 je model střešní tašky tradičního vzhledu vhodný nejen pro historické budovy, ale zároveň i pro novostavby. Díky možnosti posuvu o 42 mm se tento typ skvěle hodí pro rekonstrukce objektů. Krytina je nabízena v pěti barvách s povrchovou úpravou režná, engoba a glazura.

Bramac poskytuje na všechny typy keramických střešních tašek záruku 30 let na materiál a 15 let na funkčnost střešního systému.

 

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop