Tisk
EUREKO - moderní krytina s kouzlem tradice

EUREKO - moderní krytina s kouzlem tradice

Lucie Němcová | Úterý, 15. říjen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Střešní a obkladová krytina EUREKO svým vzhledem věrně imituje přírodní materiály - kamennou břidlici a dřevěný šindel.Tento český výrobek si za posledních více než 12 let vybudoval svoji pozici na trhu nejen v Česku, ale i na Slovensku.

1EUREKO se vyznačuje velmi nízkou hmotností, která nezatěžuje staré krovy, snižuje nároky na krovy nové a navíc umožňuje snadnou manipulaci při pokládce. Velmi oceňovaná je také nenasákavost a nepórovitost, což umožňuje odolávat vlivu působení mechů a lišejníků , ale taký silným mrazům. V neposlední řadě je zde také cena, která je výrazně nižší, než u originálních přírodních materiálů a jednoduchost pokládky spojená se snadnou úpravou šablon bez potřeby speciálního nářadí.

3Základem krytiny EUREKO je přísně separovaný recyklovaný plast, plněný dalšími aditivy, barvivy a UV stabilizátory. To vše dodává krytině vysokou pevnost a odolnost proti mechanickému poškození. Střechy jsou pochozí a mají velmi dlouhou životnost, která se také odráží ve dlouhé záruce 30 let. Kromě toho, že krytina bude dlouho chrániti krášlit Váš dům, navíc šetří životní prostředí.

O věrohodnosti vzhledu střešní krytiny EUREKO se ročně přesvědčí stovky zákazníků, navíc se prokázala na několika památkových objektech, ale také v chráněných krajinných oblastech a národních parcích, kde se EUREKO, coby bezúdržbová a levnější varianta přírodních materiálů, začala hojně využívat a od originálů je téměř k nerozeznání. EUREKO je distribuováno širokou sítí specializovaných prodejců po celém Česku a Slovensku. Jejich seznam, stejně jako veškeré potřebné informace, kontakty, návody a ceníky jsou na www.eureko.org.

462

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop