Tisk
HORAL – šablona do náročných podmínek

HORAL – šablona do náročných podmínek

Dagmar Šimonová | Úterý, 03. červen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Přemýšlíte o moderní lehké krytině, která je elegantní, ale přitom má stejnou životnost jako robustní těžké betonové tašky? Mimořádně pevná vláknocementová krytina Česká šablona Horal od společnosti Cembrit tyto podmínky přesně splňuje.

0908 0232Vláknocementová krytina Horal byla vyvinuta do náročných klimatických podmínek a horských oblastí nad 600 m. n m. Díky vysoké odolnosti povrchu a výborným mechanickým vlastnostem je Horal mezi zákazníky vyhledávaným produktem a své uplatnění nachází všude, kde majitelé domu preferují vysokou kvalitu a dlouhou životnost.

Třikrát lehčí než betonové a pálené krytiny!

Ceska sablona RD dankovice 4Často se u původních krovů stává, že nejsou dimenzovány na těžkou krytinu, nebo působením stáří již nezvládnou tak velké zatížení jako dříve. Pak je vhodné vybírat mezi lehkými typy střešních krytin. Řešením je vláknocemnetová střešní krytina. Česká šablona Horal, která i přes svoji tloušťku 5,2 mm, což je nejsilnější a nejpevnější vláknocementová krytina na trhu, váží pouhých 17 kg/m2. Jen pro porovnání: betonové nebo pálené krytiny váží 45 – 70 kg/m2 a pro léty „unavený" krov tak nejsou vůbec vhodné.

IMG 0425-2sablona.cerna.detailZ nízké hmotnosti střešní krytiny vyplývá i snadná manipulace při přepravě a pokládce. Navíc při optimálním návrhu střechy od projektanta je možné u novostavby na materiálu krovu ušetřit desetitisíce.

Krásná, lehká a trvalá

sablona.grafit.dumSpolečnost Cembrit, výrobce vláknocementové střešní krytiny, Vám poskytuje maximální servis. Kontaktujte nás na níže uvedených odkazech. Bezplatně za Vámi přijedeme, dovezeme nebo zašleme vzorky a montážní návody, poradíme s výběrem a všemi technickými informacemi kolem celé skladby střechy. Provádíme také kalkulace zdarma. Spojte se s naším technikem a domluvte se na kalkulaci střešní krytiny Cembrit.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop