Tisk
Na vlnách klasiky

Na vlnách klasiky

Redakce | Pondělí, 01. říjen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Elegantní design, špičkové vlastnosti a technologická inovace – to jsou ve zkratce tři důvody, proč se betonová taška Classic Protector PLUS od BRAMACu aktuálně řadí k nejžádanějším na trhu se střešními krytinami. Na první pohled jde o klasický model střešní tašky, který dokonale souzní s českou architektonickou tradicí. Pod tradičním vzhledem ale najdete vyspělou technologii výroby střešních krytin. Betonová taška Classic Protector PLUS je nositelem prestižního ocenění Zlatá taška 2017.

Klíčovým parametrem při pořizování nové střechy je odolnost povrchu střešní krytiny. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, taška Classic s technologií Protector PLUS má navíc vrstvu vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch. Toto vše zvyšuje ochranou schopnost krytiny před usazováním mechů, nečistot a řas a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.

Inteligentní střešní systém

2 rez taškou - kopieStejně jako všechny nabízené krytiny od BRAMACU se i Classic Protector PLUS vyznačuje velmi propracovaným systémem originálních střešních doplňků a střešního příslušenství. Nabídku doplňuje nadkrokevní tepelná izolace BramacTherm, solární kolektory či okapový systém. Všechny komponenty do sebe dokonale zapadají a dohromady vytvářejí Inteligentní střešní systém BRAMAC. Výrobce nabízí 30letou záruku na kvalitu a mrazuvzdornost betonové krytiny. Dle vybraného příslušenství pak mohou zákazníci získat i 10 nebo 15letou záruku na funkčnost střešního systému. Kompletní nabídku završuje profesionální servis a poradenství.

Kalkulace i na dálku

Chcete vědět, kolik střešních tašek Classic Protector PLUS byste potřebovali pro svou novou střechu? Stačí poslat projektovou dokumentaci a BRAMAC vám zdarma vypracuje cenovou nabídku. Pokud zvažujete rekonstrukci stávající střechy a nemáte ještě projekt, díky službě BRAMAC SCAN vám BRAMAC střechu zaměří na základě přesné adresy objektu a následně vypracuje kalkulaci na vybranou krytinu. Je to první krok, který můžete na cestě za novou střechou učinit.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop