Sametový lesk pro dřevostavbu

Sametový lesk pro dřevostavbu

Komerční sdělení | Čtvrtek, 17. říjen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Plechové střešní krytiny jsou oblíbené zejména pro svou příznivou cenu, neodmyslitelně patří také na střechu klasických horských roubenek. Aby stavbu chránily bezchybně po dlouhá léta, je třeba se o ně patřičně starat. Jednou za čas je třeba obnovit ochranný nátěr, který plech chrání zejména před korozí a porosty mechů a samozřejmě mu také dodává atraktivní vzhled.

Spolehlivá ochrana vaší střechy

K nátěru plechové střechy můžete použít například Superkov Satin, nově vyvinutou nátěrovou hmotu hedvábně lesklého vzhledu v mnoha barevných odstínech. Tento základní i vrchní nátěr v jednom poskytuje plechové střešní krytině dokonalou antikorozní ochranu. Spolehlivě působí proti veškerým povětrnostním vlivům včetně UV záření a výrazných teplotních výkyvů. K dlouhodobé ochraně (až osm let) postačí dvě vrstvy bez předchozího základního nátěru.

Superkov Satin lze použít jak pro nátěry venkovních kovových konstrukcí (plechové střešní krytiny, vrata, okapy, parapety, oplocení, ocelové konstrukce, potrubí), tak pro nátěry v interiéru (zárubně, zábradlí, regály...).

SUPERKOV-SATIN-0,8 kg

Pozinkovaný plech doporučujeme nejprve nechat přirozenou cestou zoxidovat a nátěr aplikovat až poté.

Superkov Satin

  • syntetická antikorozní nátěrová hmota na kovové materiály.
  • základní a zároveň vrchní
  • nanáší se štětcem, válečkem nebo stříkací pistolí
  • odstíny hnědý RAL 8017, hnědý RAL 8011, šedý RAL 7016, zelený RAL 6005, červenohnědý, cihlový, béžový RAL 1011, bílý RAL 9003
  • spotřeba 1 kg na 9–11 m2 v jedné vrstvě
  • balení 0,8 kg, 2,5 kg, 5 kg, 20 kg

Zkorodovaný povrch doporučujeme nejprve ošetřit polyuretanovým přípravkem Fest Primer, který zastaví korozi a výrazně zvýší přilnavost a životnost následného nátěru.

Info: www.detecha.cz

SaR 2-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop