Na střeše má přednost klasika

Na střeše má přednost klasika

Komerční sdělení | Úterý, 24. září 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Betonové tašky jsou oblíbené pro svůj vynikající poměr užitných vlastností a ceny, rozmanitost profilů a širokou škálu barev. U modelů betonových tašek Classic Protector PLUS a Classic AERLOX se potkává klasická elegance s vyspělou technologií výroby.


Vsaďte na osvědčenou kvalitu

Střešní krytina by neměla splňovat pouze estetické požadavky. Měla by vyhovovat i všem nárokům na funkčnost tak, aby poskytovala dokonalou ochranu a bezpečí. Toto vše nabízí střešní taška BRAMAC Classic Protector PLUS. Tento model tašky má elegantní profil se symetrickým zvlněním, který skvěle padne k novostavbám i rekonstrukcím. Střecha s krytinou Classic Protector PLUS se stává přirozenou součástí nezaměnitelného koloritu naší krajiny.

2 rez taškou-1

Betonovou tašku Classic Protector PLUS charakterizuje velmi dlouhá životnost a vysoká mechanická odolnost.

V ochranné funkci střechy hraje důležitou roli povrchová úprava střešních tašek. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký a na první pohled atraktivní povrch. Toto vše zvyšuje ochranou schopnost krytiny před usazováním mechů, nečistot a řas a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.


Řešení pro krovy s limitovanou nosností

Výběr střešní krytiny se mimo jiné odvíjí od konstrukce krovu. Další model z portfolia firmy BRAMAC, střešní taška Classic AERLOX, je o 30% lehčí než srovnatelná betonová taška. Tuto skládanou krytinu lze tedy použít na střechy s limitovanou nosností krovu.

Nižší hmotnost je výsledkem unikátní výrobní technologie. Díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva je zajištěno snížení hmotnosti tašky, a přitom je zachována požadovaná pevnost. Samozřejmě, i tento model splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost. Také Classic AEROX je opatřen vyspělou povrchovou technologií Protector PLUS s použitím mikrobetonu.

aerlox vahy

Oba modely betonových tašek Classic Protector PLUS a Classic AERLOX disponují komplexním a propracovaným systémem originálních střešních doplňků a příslušenství. Všechny systémové komponenty do sebe optimálně zapadají a dohromady vytvářejí Inteligentní střešní systém BMI BRAMAC. Jde o prověřené řešení střešního pláště, na které se vztahují nadstandardní záruky. BRAMAC nabízí třicetiletou záruku na kvalitu všech nabízených typů krytin. Podle vybraného příslušenství pak mohou zákazníci získat i desetiletou nebo patnáctiletou záruku na funkčnost střešního systému.

DaS 5-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop