Výrobky LOMAX zákazníkům slouží již 30 let

Výrobky LOMAX zákazníkům slouží již 30 let

Komerční sdělení | Pondělí, 28. březen 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Od založení úspěšné rodinné firmy LOMAX uplynulo již třicet let. K narozeninám si výrobce garážových vrat a stínící techniky nadělil nový web, zákazníky zase v soutěži odměnil poukázkou na třicet tisíc na své výrobky.

Společnost LOMAX se do povědomí svých zákazníků zapsala především jako největší český výrobce garážových vrat. „Společně se zákazníky jsme také chtěli oslavit naše jubileum. Na našich sociálních sítích si proto mohli zasoutěžit o voucher na třicet tisíc korun. V rámci společnosti jsme pak narozeniny oslavili spuštěním nového webu," vysvětluje Petr Přichystal, marketingový manažer společnosti LOMAX.

DrevoaStavby.cz | LOMAX vyladěná garážová vrata

obr.: Vyladěná garážová vrata LOMAX. Foto: LOMAX

LOMAX = Lídr na trhu již 30 let


I po třiceti letech existence jihomoravská společnost LOMAX stále platí nejen za největšího tuzemského výrobce garážových vrat, ale také za jednoho z klíčových zaměstnavatelů ve svém regionu. „Úspěch potvrzují mnohá ocenění. Například druhé místo v Jihomoravském kraji v anketě Ocenění Českých Lídrů 2021," pochvaluje si Přichystal. Podle jeho slov je pro společnost LOMAX důležité jak férové ohodnocení pracovníků, tak spokojenost zákazníků. „Proto se snažíme poskytovat kvalitní služby a nabízet rozmanité produkty," dodává Přichystal.

DrevoaStavby.cz | LOMAX kvalitní garážová vrata

obr.: Produkty LOMAX chrání váš domov kvalitními garážovými vraty, vchodovými dveřmi i venkovním stíněním. Foto: LOMAX

V současné době se LOMAX věnuje výrobě vchodových dveří, oken, žaluzií a předokenních rolet. Klíčovým produktem zároveň zůstávají i garážová vrata. Zaměstnanci společnosti LOMAX jich vyrobili a namontovali již více než sto tisíc. „V portfoliu máme vrata sekční, posuvná, dvoukřídlá i rolovací, s jejichž výrobou jsme před třiceti lety začínali. První série vrat, které jsme vyrobili a namontovali zákazníkům slouží dodnes a zatím ani není potřeba je předělávat," vysvětluje Přichystal.

DrevoaStavby.cz | LOMAX venkovní žaluzie

obr.: Kromě garážových vrat se LOMAX specializuje na výrobu žaluzií, se kterými původně firma začínala. Foto: LOMAX

LOMAX – Firma z garáže


Zakladatel společnosti LOMAX Luboš Dufek přitom původně v roce 1992 začínal s produkcí žaluzií. Z garáže však svou výrobnu pár let nato přesunul do větších prostor, kde podnikání rozjel naplno. V roce 2002 dokonce LOMAX uvedl na trh světovou novinku. Tou byly garážová vrata v imitaci dřeva.

Stejně jako před dvaceti lety LOMAX nastartoval trend ve vývoji designu garážových vrat, diktuje trendy na trhu dodnes. Například minulý rok společnost na trh uvedla prémiovou lamelu venkovních žaluzií Z90 PRO, která předčila veškerou konkurenci na českém trhu. Ve stejných šlépějích hodlá LOMAX pokračovat také v budoucnu. „Cesta společnosti LOMAX ukazuje, že tvrdá práce a poctivost se vyplácí. Pokud budeme dělat vše jako doposud, věřím, že příští roky budou stejně, ne-li více úspěšné," uzavírá Přichystal.

Venkovní žaluzie, garážová vrata, dveře, venkovní rolety a okna LOMAX→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Technická zařízení”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop