Dům na bázi dřeva

Tisk

Bára Štěpánová otevřela vzorovou dřevostavbu OKAL

Michal Babor | Sobota, 10. září 2011 |

Přidat na Seznam.cz

1_001Herečka Bára Štěpánová sice nebydlí v dřevostavbě, ale stala se tváří prvního vzorového domu společnosti OKAL v České republice. Stavba domu s typovým označením Exklusive FZ 98 - 110 B V6 byla dokončena koncem léta a od 10. září je otevřena pro veřejnost.

Exklusive FZ 98 - 110 B V6 je jedinečný rodinný dům, kterému dominují čistě vedené linie s velkými okenními plochami, nárožními okny, naznačeným vikýřovým štítem a předsunutým vstupním portálem. Řada domů „Exklusive" reprezentuje novou generaci ekostaveb, jejichž cílem je podporovat architekturu ve spojení s přírodou, která beze zbytku naplní všechny individuální požadavky zákazníka.

Vzorový dům OKAL najdete v Plzni - Černicích v Nepomucké ulici nedaleko obchodního centra Olympia. Otevírací doba je Po-Pá 10-18 hod, So-Ne 10-16 hod.

.

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop