Dům na bázi dřeva

Tisk

VZOROVÝ DŮM z adresáře: Bungalov Line 97

Lucie Němcová | Čtvrtek, 23. květen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Bungalov Line 97 Jak už jeho název napovídá, jedná se o jednopodlažní rodinný dům s užitnou plochou 97 m2. Bez nadsázky lze říci, že tento dům patří mezi špičky v kategorii rodinných domů typu bungalov.Komfort bydlení na jedné úrovni, nadčasová architektura, vše pohodlně v jedné rovině, bez zbytečného chození do schodů a ze schodů, velké, prosklené, vzdušné místnosti, dostatek pokojů a krásná terasa jsou jistě parametry, které mohou být pro mnohé z Vás velmi důležitým hlediskem při hledání toho správného řešení rodinného domu.

Při navrhování typových bungalovů společnost Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. vychází z konkrétních přání a požadavků širokého spektra svých klientů

Podobně jako všechny domy ze své nabídky, i tento typový dům nabízí společnost Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. v různých stupních dokončení stavby – od dodávky jednotlivých stavebních dílců, přes stavbu Praktik, Praktik Plus až po výstavbu kompletně na klíč. Nabízí tak stavebníkovi poměrně širokou volbu rozsahu dodávky – kutilové určitě ocení možnost realizovat si vlastníma rukama podlahové krytiny nebo povrchy stěn, instalovat zařizovací předměty nebo osadit dveře, někomu jinému zase přijde vhod spíše dodávka do kompletně zařízeného domu.

logo firmy Haas FertigbauRodinné domy Haas Fertigbau jsou domy, při jejichž výstavbě je kladen zásadní důraz na používání kvalitních materiálů a propracovaných certifikovaných systémů, které zaručí bezchybné fungování rodinného domu do budoucna (a tím zajistí také minimalizaci finančních nákladů potřebných na jeho údržbu a provoz), dále jejich nízkou energetickou náročnost a vynikající akustické vlastnosti, bezkonkurenční mikroklima a zdravé prostředí pro život.

Výstavbu je možno financovat pomocí úvěrových prostředků, hotovostně nebo vzájemnou kombinací obou způsobů. A samozřejmě vždy s garancí pevné ceny.

Interiér vzorového domu Bungalov Line 97Interiér vzorového domu Bungalov Line 97Interiér vzorového domu Bungalov Line 97

Ostatní vzorové domy v adresáři zde

Vzorový dům Bungalov Line 97 je možné si prohlédnout také v areálu Eden 3000 Národního stavebního centra v Brně

Protože společnost Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. běžně nabízí možnost instalací i těch nejmodernějších technologií při výstavbě, jako jsou například tepelná čerpadla, fotovoltaické systémy, solární kolektory apod., využila některé z těchto systémů také na vzorovém domě Bungalov Line 97 v Brně. Konkrétně jde o tepelné čerpadlo systému vzduch-voda od renomovaného dodavatele Vaillant.

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop