Dům na bázi dřeva

Tisk

Nízkoenergetické dřevostavby se stavějí v Jílovém

Lucie Němcová | Úterý, 13. srpen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

2 kopie kopieSpolečnost Direkt Real realizuje v současné době další etapu svého projektu nízkoenergetických dřevostaveb v Jílovém u Prahy. V místě s jedinečným výhledem na panorama historické části města tak vzniká soubor domů s jednotným architektonickým rázem. Rozmístění domů nabízí vzdušnost, zaručuje pocit volnosti a soukromí.

43 kopieModerní rodinné vily jsou realizovány ve třech různých velikostech a různých energetických třídách. Zájemci si navíc mohou nechat upravit dispozici domu architektem projektu tak, aby vyhovoval jejich nárokům.
V květnu zahajuje společnost výstavbu dvou rodinných domů, UNO 165G a COMFORT 216, na pozemcích o rozloze 949 a 1345 m2. Kdo si objedná rodinný dům před zahájením výstavby, může si vybrat svůj energetický standard a ovlivnit tak cenu domu a budoucí náklady bydlení. A to není vše – na začátku výstavby lze získat ještě slevu 215 000 Kč. Nízkoenergetického standardu dosahují všechny domy v Jílovém díky kvalitnímu zateplení a kontrole kvality. Společnost garantuje efektivně vynaložené náklady do zateplení rodinných domů realizovaného na základě nezávislé energetické studie, která určila ideální skladby konstrukcí rodinného domu. Prosté zateplení domu však nestačí, důležitým faktorem je také těsnost obálky, jejíž kvalita je kontrolována nezávislým blower door testem.

5 kopie kopie kopie kopie6 kopieStavebníci se mohou rozhodnout, zda zvolí standardně vytápěný dům, nebo moderní variantu s řízeným větráním a rekuperací vzduchu. Výběrem dalších energetických variant ve speciálním balíčku můžete dále upravovat rodinný dům až po téměř pasivní standard!
Krédem společnosti Direkt Real je podávat nejvyšší kvalitu výstavby, proto standardně nabízí pětiletou záruku na výstavbu rodinného domu včetně všech stavebních součástí.

1 kopie kopie kopie

Více informací na www.direktreal.com

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop