Dům na bázi dřeva

Tisk

700 dřevostaveb na kontě

Redakce | Pondělí, 03. září 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Rodinný dům VeltlínSpolečnost HK Dřestav je ověřeným partnerem při výstavbě nového domova. V současné době má za sebou přes 700 realizací převážně rodinných domů. Výsledky letité práce jsou oceněny nejen řadou spokojených uživatelů domů, ale také certifikátem v oblasti stavebnictví Kvalitní firma, který již několik po sobě jdoucích let úspěšně obhájila.

 

V oboru dřevostaveb drží firma krok s vývojem technologií nejen konstrukčních (difuzně otevřená konstrukce, řešení konstrukčních detailů, výběr izolací, nízkoenergetické konstrukce a betonové podlahy jsou standardem, pasivní skladbu lez doobjednat), ale také v technologiích, kterými jsou domy vybaveny (klimatizace a podlahové vytápění je standardem, domy je možné vybavit rekuperačními jednotkami, stíněním, centrálním vysavačem a dalším technologiemi). Základní standard je spíše vyšší jak po stránce používaných materiálů, tak standardní vybavenosti (komín, klimatizace a podlahové vytápění je součástí standardu). Kalkulace, které nezávazně na počátku uvažované spolupráce firma připraví, jsou velice přesné a odpovídají ceně po vypracování projektové dokumentace.

Na webových stránkách najdete širokou řadou typových domů, které pro vás firma upraví podle vašich požadavků na stavbu nebo s ohledem na dispozici pozemku a požadavků úřadů. Proces administrativy je dnes závislý na lokalitě a pozemku, může trvat asi půl roku, výstavba domu na klíč včetně základové desky je otázkou pěti měsíců. HK Dřestav má obchodní zastoupení po celé České republice.


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop