Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

Konference Interiéry

Kategorie: Seminář, přednáška
Datum: čtvrtek 07. listopad 2019
Web: https://konference-interiery.cz/
Místo konání: Mendelova univerzita v Brně

Celoživotní vzdělávání a získávání nových informací je pro práci interiérové architekta nezbytností. Kromě čtení článků a návštěv veletrhů je v České republice těchto možností poskromnu. Nejvýznamnějším projektem v oblasti navrhování a zařizování interiérů je konference Interiéry, která se koná již od roku 2012. Letos akce proběhne dokonce na půdě Mendelovy univerzity, což její postavení ještě umocňuje.

Každým rokem probíhá jedno hlavní téma. Loni to bylo téma minulosti a budoucnosti, letos nás čeká „design & business". Posluchači se tak dozví i řadu zajímavých informací z pohledu podnikání, o čemž se téměř nehovoří. Když vedete studio s několika profesionály, řešíte finance, když pracujete na IČO jako freelancer, řešíte finance, když děláte klientovi nabídku – jde zase o finance. Business prostě k této činnosti patří. Všichni z oboru dobře vědí, že to není jen o kreativitě!

Konference je určena profesionálům, tedy interiérovým architektům, designérům, výrobcům a dodavatelům interiérového zařízení, ale také akademikům, studentům a novinářům z odborných médií.

Celý program konference Interiéry

Přihlášení on-line

konference-interiery-pozvanka

Více informací na www.konference-interiery.cz

Hledat v kalendáři

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop