Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

Den otevřených dveří - patrový dům Skywood před dokončením - HAAS FERTIGBAU

Kategorie: Dny otevřených dveří
Datum: sobota 18. červen 2022 - 10:00
Konec:sobota 18. červen 2022 - 14:00
Email: Josef.Rynda@Haas-Fertigbau.cz
Web: https://www.haas-fertigbau.cz/o-nas/vse-o-drevostavbach/den-otevrenych-dveri-18.6.2022-liberec/
Telefon: 606 305 629
Místo konání: Nová cesta (vedle č.p. 422), Liberec - Doubí

Jste z Liberecka? Přemýšlíte o stavbě rodinného domu? Pak za námi přijďte v sobotu 18. 6., kdy otevíráme dveře oblíbeného patrového domu Skywood 2-126 v Liberci – Doubí.

Rádi byste pro sebe a svou rodinu postavili nový rodinný dům? Přemýšlejte o dřevostavbě! Jedná se o ekologické, nízkoenergetické bydlení, a navíc můžete bydlet velmi rychle! Například rodinný dům v Liberci jsme začali stavět na konci března a ještě před koncem června ho předáme, ve stupni dokončení COMPLETE - tedy na klíč, majitelům.

Dům na přání

Typový projekt oblíbeného patrového rodinného domu Skywood 2-126, který dokončujeme v Liberci. si majitelé nechali upravit přesně podle svých představ. Tentokrát se jedná o variantu bez garáže, a protože se klienti rozhodli pro stavbu domu těsně před narozením druhého potomka a nový dům vymění za původní byt panelovém domě, bylo důležité zohlednit potřeby rozrůstající se rodiny. Například v přízemí vznikla samostatná koupelna.

Dům je standardně vytápěn podlahovým topením napojeným na tepelné čerpadlo. Před žhavými slunečními paprsky naopak majitele ochrání nadstandardní elektricky ovládané předokenní žaluzie.

O kvalitě se přesvědčte na vlastní oči!

Svého dodavatele dřevostavby vybírejte s rozmyslem. Přijďte se podívat na naši stavbu. Při Dnu otevřených dveří máte jedinečnou příležitost vše si osahat a pořádně zblízka prohlédnout a o kvalitách našich staveb se tak sami přesvědčit. Podobný anebo úplně jiný dům rádi postavíme i vám.

Na všechny zájemce o dřevostavby se budeme těšit mezi 10 a 14 hodinou! Chcete-li mít jistotu, že se budeme moci věnovat pouze vám, DOPORUČUJEME SI ČAS PROHLÍDKY PŘEDEM REZERVOVAT. Kontaktovat můžete přímo obchodního zástupce pana Josefa Ryndu, telefonicky na čísle: +420 606 305 629 nebo e-mailem: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Těšíme se na vaši návštěvu!

Adresa: Nová cesta (vedle č.p. 422), Liberec - Doubí (zobrazit na mapě)

GPS: 50.7392694N, 15.0455725E

Kontaktujte obchodního zástupce:

Josef Rynda

tel.: +420 606 305 629

e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Typové provedení bungalovu Skywood 2-126 si prohlédněte ZDE.

Hledat v kalendáři

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop