Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

15.ročník konference DŘEVOSTAVBY V PRAXI

Kategorie: Seminář, přednáška
Datum: čtvrtek 08. září 2022 - 13:00
Konec:čtvrtek 08. září 2022 - 18:00
Web: https://www.azpromo.cz/drevostavby-v-praxi-8-9-2022/prihlasit-se/
Místo konání: PRIMAVERA Hotel & Congress centre****, Nepomucká 1058/128, 326 00 Plzeň

15. ročník konference Dřevostavby v praxi proběhne letos v září

Jste profesionální stavitel či jiný nadšenec do dřevostaveb? Tak to si určitě nenechte ujít tradiční konferenci Dřevostavby v praxi, která spojuje všechny přátelé dřevostaveb.

Pro letošní ročník jsou připravené dva termíny a to 8. 9. 2022 v hotelu Primavera v Plzni a 15. 9. v hotelu Santon v Brně. V programu vás čeká spousta zajímavých workshopů a příkladů z praxe. Nebudou chybět ani odborné přednášky a technická podpora z řad odborníků z Rigips, Weber, Isover, Glassolution, Dörken a Dewalt. Záštitu nad konferencí přináší mediální partner Asociace dodavatelů montovaných domů, z.s. Po celou dobu konference bude připraveno dobré jídlo, pití a pohodová atmosféra. V závěru proběhne degustace vybraných vín a hudební vystoupení.

„V České republice se dřevostavby těší stále větší oblibě. V posledních letech to potvrzuje i dlouhodobý podíl na výstavbě rodinných domů, kdy každý sedmý dům v Česku je svou konstrukcí dřevostavba. Za rostoucí oblíbenost dřevostaveb mohou nejen jejich benefity, ale především zvyšující se kvalita realizačních firem, které se chtějí neustále vzdělávat a zlepšovat své realizované projekty. A abychom se společně posunuli zase o kousek dál, tak každoročně pořádáme konferenci Dřevostavby v praxi, která představuje praktické tipy, jak provádět technické detaily dřevostaveb bezchybně a lépe. Zároveň se jedná o setkání odborníků napříč oborem," vysvětluje Tomáš Korecký, produktový specialista pro dřevostavby Saint-Gobain, divize Rigips a organizátor konference Dřevostavby v praxi.

Více informací a registrace na konferenci ZDE.

Hledat v kalendáři

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop