Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

Mezinárodní dřevařský veletrh v Klagenfurtu

Kategorie: Veletrh, výstava
Datum: středa 31. srpen 2022
Konec:sobota 03. září 2022
Web: https://www.kaerntnermessen.at/veranstaltungen/international-wood-fair/?lang=en
Místo konání: Messeplatz 1, A-9020 Klagenfurt am Wörthersee

Na celkové výstavní ploše 50 000 čtverečných metrů se od 31. srpna do 3. září 2022 koná v Klagenfurtu MEZINÁRODNÍ DŘEVAŘSKÝ VELETRH a ODBORNÝ VELETRH PRO DŘEVOZPRACUJÍCÍ PRŮMYSL. Jedná se o nejdůležitější informační platformu a zároveň nejvýznamnější místo setkání dřevařského průmyslu v alpsko-jadranském regionu. Více než 500 vystavovatelů z 20 zemí působivě reprezentuje celý hodnotový řetězec: Od lesnictví po pilařskou techniku, od bioenergie po logistiku a od technologie zpracování dřeva až po truhlářské a tesařské potřeby.

Tradičně největší výstavní plocha je věnována lesnictví. Nabídka sahá od těžby dřeva a techniky lanových jeřábů přes zalesňování až po lesnické a bezpečnostní oděvy a lesnické nářadí. Kromě toho bude odborné publikum informováno o nejnovějších technologiích v pilařském průmyslu a velká výstavní plocha bude věnována tématu dopravy a logistiky.

Vrcholem veletrhu dřeva 2022 je OBLAST INOVACE. V živých prezentacích se zde představí budoucnost řemesla a návštěvníci se tak budou moci ponořit do světa perspektivních technologií.

Hledat v kalendáři

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop