Speciální vydání

DŘEVO&stavby PROFIspeciál 2017 + supplement DŘEVO&stavby pro města a obce 2017

DAS | Úterý, 27. červen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

DŘEVO&stavby PROFIspeciál 2017 + supplement DŘEVO&stavby pro města a obce 2017Osmý ročník speciálního vydání časopisu DŘEVO&stavby, který připravujeme ve spolupráci s oborovým portálem www.tzb-info.cz, vychází i letos s přílohou - supplementem DŘEVO&stavby pro města a obce.

Speciál se zabývá diskutovanými tématy v oboru dřevostaveb, podává ucelené informace o aktuální nabídce firem a jejich novinkách z oboru realizace staveb na bázi dřeva určených pro profesionální využití. PROFIspeciál 2017 je ZDARMA (platíte pouze poštovné), pokud si ho objednáte do 10.7.2017! Po tomto datu je pak k dispozici v našem e-shopu. PROFIspeciál je určen pro odbornou veřejnost profesně spojenou se zpracováním dřeva a jeho využitím ve stavebnictví právě v oboru dřevostaveb.


PROFIspeciál 2017

Vybráno z obsahu:

Novela stavebního zákona – legislativní vývoj a vliv na české stavebnictví, budovy s téměř nulovou spotřebou, kombinace tepelného čerpadla a fotovoltaického systému, použití dřeva ve vícepodlažních budovách, požární odolnost a bezpečnost lehkých dřevěných skeletů budov, komín v těsné dřevostavbě, ochrana před bleskem pro dřevostavby podle platné legislativy ČR, prostorová akustika v bytových interiérech, montáž stěny pro akusticky chráněnou místnost, suché podlahy – lehké a přesto účinné, diagnostika a akustika dřevostaveb v obraze, drcená sláma jako stavební materiál, základní principy a metody navrhování tesařských spojů, moderní trendy v technologii výroby oken a dveří.

DŘEVO&stavby pro města a obce (supplement)

Vybrané okruhy témat:

Aktuální dotační programy, zadávání veřejných zakázek, zdravé vnitřní prostředí v českých školách, rozhovor s Kevinem Flanaganem o městech budoucnosti, realizace pro edukaci a realizace pro veřejný prostor (hasičská zbrojnice, komunitní kostel, stadion nebo tribuna), realizace pro bydlení.


Objednávka tištěné verze ZDARMA

Při objednání do 10.7.2017 zcela zdarma, později platíte pouze poštovné.

Ke stažení ZDARMA:

PROFIspeciál 2017 (bez supplementu)

PROFIspeciál 2017 (včetně supplementu).

DŘEVO&stavby pro města a obce (samostatně bez PROFIspeciálu).

Loňský PROFIspeciál 2016 ke stažení


PROFIspeciál 2017 časopisu DŘEVO&stavby vychází 30.6.2017. Je zpracován v tištěné i on-line verzi ve formátu běžného vydání časopisu DŘEVO&stavby o rozsahu 160 stran.

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner
gotop